Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

[ Jbmenü fikirleri ? ] Silah satıcısı mesleği v.b ...

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Darkness Berry

Mesaj gönderen Darkness Berry »

Hepinize merhaba arkadaşlar.
3 4 aydır üzerinde çalıştığım bir jbmenü var.
Jbmenüde şu tarzda birşey eklemeyi düşünüyorum.

Meslek menüye. Silah satıcısı eklemeyi düşünüyorum sistem şöyle çalışacak.

Örnek diyelim bir oyuncu meslek menüye girdi ve 25 TL karşılığında SİLAH SATICISI oldu.
Silah satıcılarına özel silah marketi var. Oradan isteği satmak istediği silahı seciyor örnek diyelim.
Deagle 5 TL diyor deagle'yı 5 TLye silah satıcısı marketine koyuyor. Ve 2 katı fiyatına satıyor. 15 TL'ye

ve oyuncular bunları satın aldıklarında meslek puanı kazanıyor. Meslek puanlarıyla daha farklı meslekler eklemeyı düşünüyorum örnek olarak;

Uyuşturucu satıcısı

+ Isyan team üyesi = bu isyan team uyesi meslek olarak ekleyeceğim para veya meslek puani ile olmiyacak
yesil yazisi olan herkes isyan team uyesi olabilecek ve jbmenüdeki prisoner menü "PP" Puani ile alışveriş yapabilecek.

v.b....

Arkadaşlar öneriniz benim için çok önemlidir. İyi forumlar ;)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

LoseBasgan
Clan İsmi: MoonGaming

Mesaj gönderen LoseBasgan »

Yeşil yazısı olan herkes isyan team üyesi olması biraz saçma gibi çünkü komutcularda yeşil yazabiliyor. İsyan team başkanları isyan teamı kuracak bir komut gönderse sadece komutcu hariç diğer yetkilere farklı bir renkde yazı yazdırabilirsen daha iyi olacağını düşünüyorum. İyi çalışmalar dilerim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JB[EREN]JB

Mesaj gönderen JB[EREN]JB »

GmodRP geldi aklıma :D, bence silah satıcısı mesleği yerine Topluluk Pazarı ekle ve oyuncular üzerindeki silahları oradan satsın. Diyelim 50 JB'lik bir kasadan Deagle çıkardı ve onu 75 JB'ye satıyor şeklinde.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Darkness Berry

LoseBasgan yazdı: Cum Şub 07, 2020 10:53 pm Yeşil yazısı olan herkes isyan team üyesi olması biraz saçma gibi çünkü komutcularda yeşil yazabiliyor. İsyan team başkanları isyan teamı kuracak bir komut gönderse sadece komutcu hariç diğer yetkilere farklı bir renkde yazı yazdırabilirsen daha iyi olacağını düşünüyorum. İyi çalışmalar dilerim.
olabilir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Darkness Berry

JB[EREN]JB yazdı: Cum Şub 07, 2020 10:54 pm GmodRP geldi aklıma :D, bence silah satıcısı mesleği yerine Topluluk Pazarı ekle ve oyuncular üzerindeki silahları oradan satsın. Diyelim 50 JB'lik bir kasadan Deagle çıkardı ve onu 75 JB'ye satıyor şeklinde.
aslında bir menü yapıp oyuncu elindeki silahı satışa sürüp para kazana bilir? olabilir güzel fikir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala