Silah Menü
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 163
- Server Ip/DNS: 213.238.173.55
- Clan İsmi: RotmaN
Silah Menü
Arkadaşlar Silah Menü Düzelticem İstemedigim Silahlar Var NerdeN DüzeLte Bilirim
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 163
- Server Ip/DNS: 213.238.173.55
- Clan İsmi: RotmaN
-
Silah Menü
İlk modellerini değiş sonrada menüdeki isimlerini sonra eski isimleri arat aşşağıda say yazılarında mesela balrog aldınız felan yazar onları değiş al sana yeni silah aynı menü
Linklerini gizle |
-
Silah Menü
Silmek istersende ( hiç alınmasın ) direk menüdeki ismini yani
3.(&2balrog&6al) diye birşey var diyelim onu sil menüde bida çıkmaz
3.(&2balrog&6al) diye birşey var diyelim onu sil menüde bida çıkmaz
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Silah Menü
Saka yapiyordursun insallah ?ArasBeyy yazdı:İlk modellerini değiş sonrada menüdeki isimlerini sonra eski isimleri arat aşşağıda say yazılarında mesela balrog aldınız felan yazar onları değiş al sana yeni silah aynı menü
@archery
Silah isimlerini degismek zor degil.Guns menun varsa ordan duzeltebilirsin.Yoksa ve biohazars guns menusunu kullaniyorsan modun icinden duzeltebilirsin.
Linklerini gizle |
-
Silah Menü
Belki modelede değişmek istiyordur bio ya hiç hakim değilim normalde böyle yapıpıyor? Ve tunns düşünsene balrog yazıyor menüde alıyorsun ak47 çıkıyorTunnS[C] yazdı:Saka yapiyordursun insallah ?ArasBeyy yazdı:İlk modellerini değiş sonrada menüdeki isimlerini sonra eski isimleri arat aşşağıda say yazılarında mesela balrog aldınız felan yazar onları değiş al sana yeni silah aynı menü
@archery
Silah isimlerini degismek zor degil.Guns menun varsa ordan duzeltebilirsin.Yoksa ve biohazars guns menusunu kullaniyorsan modun icinden duzeltebilirsin.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Silah Menü
Dostum adam menudeki ismini degismek istiyor sen hayla yanlis anliyorsun.Ornek ;
AWP yaziyorsa menude ismini MAGNUM SNIPER yapmak istiyor.Bunu da guns menun varsa sma icinden yoksada biohazard moddakini kullaniyorsa biohazard mod icini acip duzeltebilir.
@arcery sabah bana mesaj at.Ben hallederim
AWP yaziyorsa menude ismini MAGNUM SNIPER yapmak istiyor.Bunu da guns menun varsa sma icinden yoksada biohazard moddakini kullaniyorsa biohazard mod icini acip duzeltebilir.
Linklerini gizle |
-
Silah Menü
Yalnış okumanın sonuçları üzüldüm şuanTunnS[C] yazdı:Dostum adam menudeki ismini degismek istiyor sen hayla yanlis anliyorsun.Ornek ;
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: [JOH]
Silah Menü
arkadaşlar banada silah menü plugini lazım. yardımcı olabilecek var mı acaba.? elinde olan varsa paylaşabilir mi benimle
Linklerini gizle |