Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Serverlerin düşüşü ve gametracker hakkında

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
yamac219

Mesaj gönderen yamac219 »

Arkadaşlar 2015 yılından beri csduragindan server alıyorum. Hani öyle önden değil geriden 200.ip kadar orda jail açıp rankı 1ay içinde 300e kadar dayandırmışlığımız bile var. Bizi bilen biliyo DariusTR GaminG JailBreaK. Yeniden sv açtık dedik özledik bi heves atalım ama durum vasat bi bendemi böyle yoksa herkestemi bilmiyorum. Server alalı iki gün oldu ip 161 ve user çekemiyom 0 yani. Arada giren 2-3 kişi oluyor server toplam daha 18 kişi üstüne bile çıkmadı. İpden dolayı diyorum ama iki yıldır önden ip almıyorum ve her seferinde user çekiyorum. Gametracker ranklar anlamsız bir şekilde 1000 falan üstü hiç anlamadım bu işi. Bunun kaynağı nedir falan bilen varsa bilgi verebilirmi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

O zaman cs 1.6 oynayan kişi sayısı / şimdi cs 1.6 oynayan kişi sayısı / jail oynayan kişi sayısından olabilir mi?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
yamac219

Bunun farkındayım bu düşüş birden bire olmadı dostum bişey nedeni olması lazım diye düşünüyorum. Düşüş sadece jailde değil tüm csduraginda ondan sordum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
yamac219

Gametracker neden ranklar yüksek onu anlayamadım. Bildiğim kadaryıla ban yendiği söyleniyor Türkiye sunucsunun. Bu ban kalkarmı yoksa artık kalkmazmı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

Jail mod konusunda bende aynı sorunu yaşıyorum cs46 olduğu halde düşük ip. tsye user gelmiyor jailden . ama basebuldur ve escape hem serverimiz doluyor hemde ts3 userr Bollu oluyor bende anlamış değilim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

DemirDesigin
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: Biraz Hırs

Mesaj gönderen DemirDesigin »

yamac219 yazdı: Cum Mar 29, 2019 1:48 am Bunun farkındayım bu düşüş birden bire olmadı dostum bişey nedeni olması lazım diye düşünüyorum. Düşüş sadece jailde değil tüm csduraginda ondan sordum
Başka oyunlar, sadece csd clientinden servere bağlanmak, çeşitli jailden bıkma durumları, arka ip. Birden bire olacak bir şey değil zaten zamanla ömrünü bitiriyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Gametracker hakkında bildiğim bir şey var ise oda yabancı serverlerin TÜRKİYE lokasyonuna geçmesi ve onlar çok seri ilerliyor iken biz geriye düşüyoruz onlar 4 5 sıra yükselir iken biz 40 50 sıra geriye düşüyoruz.
Oyuncu düşüşü hakkında ise şöyle diyebilirim, farklı farklı oyunlar çıktı herkes oraya akın etti ki umarım öyledir ve yaza doğru inşallah düzelir :D :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

Özcan Örs yazdı: Cum Mar 29, 2019 9:09 am Gametracker hakkında bildiğim bir şey var ise oda yabancı serverlerin TÜRKİYE lokasyonuna geçmesi ve onlar çok seri ilerliyor iken biz geriye düşüyoruz onlar 4 5 sıra yükselir iken biz 40 50 sıra geriye düşüyoruz.
Oyuncu düşüşü hakkında ise şöyle diyebilirim, farklı farklı oyunlar çıktı herkes oraya akın etti ki umarım öyledir ve yaza doğru inşallah düzelir :D :D
Bu işe Battlefield 5 Fire Storm eklenince iyice doluluklar düşecek gibi 😀

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala