Serverlerin düşüşü ve gametracker hakkında
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 76
Arkadaşlar 2015 yılından beri csduragindan server alıyorum. Hani öyle önden değil geriden 200.ip kadar orda jail açıp rankı 1ay içinde 300e kadar dayandırmışlığımız bile var. Bizi bilen biliyo DariusTR GaminG JailBreaK. Yeniden sv açtık dedik özledik bi heves atalım ama durum vasat bi bendemi böyle yoksa herkestemi bilmiyorum. Server alalı iki gün oldu ip 161 ve user çekemiyom 0 yani. Arada giren 2-3 kişi oluyor server toplam daha 18 kişi üstüne bile çıkmadı. İpden dolayı diyorum ama iki yıldır önden ip almıyorum ve her seferinde user çekiyorum. Gametracker ranklar anlamsız bir şekilde 1000 falan üstü hiç anlamadım bu işi. Bunun kaynağı nedir falan bilen varsa bilgi verebilirmi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
O zaman cs 1.6 oynayan kişi sayısı / şimdi cs 1.6 oynayan kişi sayısı / jail oynayan kişi sayısından olabilir mi?
Linklerini gizle |
-
Bunun farkındayım bu düşüş birden bire olmadı dostum bişey nedeni olması lazım diye düşünüyorum. Düşüş sadece jailde değil tüm csduraginda ondan sordum
Linklerini gizle |
-
Gametracker neden ranklar yüksek onu anlayamadım. Bildiğim kadaryıla ban yendiği söyleniyor Türkiye sunucsunun. Bu ban kalkarmı yoksa artık kalkmazmı ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
Jail mod konusunda bende aynı sorunu yaşıyorum cs46 olduğu halde düşük ip. tsye user gelmiyor jailden . ama basebuldur ve escape hem serverimiz doluyor hemde ts3 userr Bollu oluyor bende anlamış değilim.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 503
- Clan İsmi: Biraz Hırs
Başka oyunlar, sadece csd clientinden servere bağlanmak, çeşitli jailden bıkma durumları, arka ip. Birden bire olacak bir şey değil zaten zamanla ömrünü bitiriyor.yamac219 yazdı: Cum Mar 29, 2019 1:48 am Bunun farkındayım bu düşüş birden bire olmadı dostum bişey nedeni olması lazım diye düşünüyorum. Düşüş sadece jailde değil tüm csduraginda ondan sordum
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Gametracker hakkında bildiğim bir şey var ise oda yabancı serverlerin TÜRKİYE lokasyonuna geçmesi ve onlar çok seri ilerliyor iken biz geriye düşüyoruz onlar 4 5 sıra yükselir iken biz 40 50 sıra geriye düşüyoruz.
Oyuncu düşüşü hakkında ise şöyle diyebilirim, farklı farklı oyunlar çıktı herkes oraya akın etti ki umarım öyledir ve yaza doğru inşallah düzelir

Oyuncu düşüşü hakkında ise şöyle diyebilirim, farklı farklı oyunlar çıktı herkes oraya akın etti ki umarım öyledir ve yaza doğru inşallah düzelir

Linklerini gizle |
Bu işe Battlefield 5 Fire Storm eklenince iyice doluluklar düşecek gibiÖzcan Örs yazdı: Cum Mar 29, 2019 9:09 am Gametracker hakkında bildiğim bir şey var ise oda yabancı serverlerin TÜRKİYE lokasyonuna geçmesi ve onlar çok seri ilerliyor iken biz geriye düşüyoruz onlar 4 5 sıra yükselir iken biz 40 50 sıra geriye düşüyoruz.
Oyuncu düşüşü hakkında ise şöyle diyebilirim, farklı farklı oyunlar çıktı herkes oraya akın etti ki umarım öyledir ve yaza doğru inşallah düzelir![]()
![]()
Linklerini gizle |