serverlerda boşluk
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 558
serverlerda boşluk
Serverlarda 2-3 gündür birşey mi var Genel olarak bir boşluk görüyorum eskiden akşamları bütün serverlar doluyken şimdi öyle değil acaba milletin tam tatile gitme günümü filan dicemde ne biliyim bir sorıyım dedim sizlere 

Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
serverlerda boşluk
Temmuzun Ortası Millet Tatile Gidiyor LYS Sınavı Tercihleri Fln Var Ne Bilim Ondandır.
Linklerini gizle |
-
serverlerda boşluk
Ne zaman düzelir ki eskisi gibi canlansın ortalıklar istiyorum 

Linklerini gizle |
-
serverlerda boşluk
Serverinizde baya Bir adam olmasını istiyorsanız serverinize güzel modlar kurmayı deneyebilirsiniz ben awp_katkat mapi açtım server 16 kişiydi 

Linklerini gizle |
serverlerda boşluk
Reklam yapın her yere, oyuncuların eskisi gibi CSDuragi tarafından size geleceğini düşünmeyin. 1.6 bitti artık, sizin kazanmanız lazım.
Linklerini gizle |
-
serverlerda boşluk
@Yek'-ta çok haklısın gerçektende her yere reklam yapıyorum csduragı ve Serverim için Emin olabilirsin buna 

Linklerini gizle |
-
serverlerda boşluk
@emrekaya060612 bi konuda seni uyarmak isterim csduraginda serverlerde reklam yaparsan o swin sahibi seni şikayet ederse senin serverin kapanır o yüzden söylüyorum bunları her hangi bir kötü bişey demiyorum aksine yardımcı oluyorum.
Linklerini gizle |
serverlerda boşluk
Kapanma falan olmaz ama boş lüzumsuz reklam olur. Server sahibi engeller geçer. Sizlerin sosyal mecralarda ve yaptığınız etkinlikler ile oyuncu çekmeniz gerekmektedir.
Linklerini gizle |