Serverimden Ban Yedim Kaldıramyorum!
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 218
ARkadaşlar biriyle server ortağı oldum ban yedim ve kaldıramıyorum paneli geri aldım banned.cfg sildim gene olmadı panelden amx_unban ipimi yazdım gene olmadı napcam nolur yardım edin serverime giremiyorum bu arada modem resleyemem çünkü model komşunun evinde duruyor ortak kullanıyoruz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
servere res atin kapat ac yapin acilcaktir.SlayerGaming yazdı:ARkadaşlar biriyle server ortağı oldum ban yedim ve kaldıramıyorum paneli geri aldım banned.cfg sildim gene olmadı panelden amx_unban ipimi yazdım gene olmadı napcam nolur yardım edin serverime giremiyorum bu arada modem resleyemem çünkü model komşunun evinde duruyor ortak kullanıyoruz
Linklerini gizle |
-
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 218
ARkadaşalr Genede Sağolun yardımlarınız İçin ama NumanKaya adlı arkadaşa çok teşekkür ediyorum sorun çözüldü
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Modem Komşuda Konusunda 192.168.1.1'den Aygıt Yönetimi > Yeniden Başlat Butonu Var. Ordan Yapabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.mrgaming.org
- Clan İsmi: MR Gaming
- İletişim:
Aynen, bu çok güzel bir detay ama neredeyse kimse bilmiyor.Ktalko yazdı:Modem Komşuda Konusunda 192.168.1.1'den Aygıt Yönetimi > Yeniden Başlat Butonu Var. Ordan Yapabilirsiniz.
Giriş yapmak isteyenler ve şifresini bilmeyenler hizmet aldığı firmalara göre default şifrelerle girebilir.
Kullanıcı adı: admin
Şifre : superonline
Gibi
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Mesela Benimki ÖylerukA yazdı:Aynen, bu çok güzel bir detay ama neredeyse kimse bilmiyor.Ktalko yazdı:Modem Komşuda Konusunda 192.168.1.1'den Aygıt Yönetimi > Yeniden Başlat Butonu Var. Ordan Yapabilirsiniz.
Giriş yapmak isteyenler ve şifresini bilmeyenler hizmet aldığı firmalara göre default şifrelerle girebilir.
Gibi

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.mrgaming.org
- Clan İsmi: MR Gaming
- İletişim:
Şifre değiştirmeye üşenenler kulübü. Gerek de yok zaten modeme bağlanmadan giremezKtalko yazdı:Mesela Benimki ÖylerukA yazdı:Aynen, bu çok güzel bir detay ama neredeyse kimse bilmiyor.Ktalko yazdı:Modem Komşuda Konusunda 192.168.1.1'den Aygıt Yönetimi > Yeniden Başlat Butonu Var. Ordan Yapabilirsiniz.
Gibisuperonline

Linklerini gizle |
-
googleye ip daresim ne yaz çıkan ip adresini consola gir
amx_unban ***.***.**.**
amx_unban ***.***.**.**
Linklerini gizle |