Serverimde Sorun
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 91
Serverimde Sorun
Hizli Dowland Yokmu açaba bizde önçeden Vardi Şimdi Bize Geri verimisiniz Arkadaşlar
Link: | |
Linklerini gizle |
Serverimde Sorun
Hızlı indirme her sunucuda mevcut. Dosyalarınızı tekrar atmayı deneyin bakım çalışmaları sırasında belki yeni dosyalarınız işlenmemiştir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 91
Serverimde Sorun
dosyalarimi nasıl atiyim 1 dosya degil 5 6 tane dosya önceden ayni dosyalari yüklemiyordu
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: New York
- İletişim:
Serverimde Sorun
aynı sorun bizdede var cs80, userler eski panel olduğu zamanki gibi hızlı yükleme yaparak giremiyor artık servere. Panel değişmeden önce maximum 30 saniyede yüklenen map şimdi 10 dakikada yükleniyor, bu sorunu hostingime cstrike dosyası açıp içine dosyaları atarak ve yolu server.cfg ye işleyerek çözmeye çalıştım, yükleme işlemi kısa sürmeye başladı fakat bir gün sonra ne olduysa server.cfg ye baktığımda boştu. Sadece server ayarları vardı. ? Acil çözüm gerekiyor. Acil... Server kaç gündür boş ve para ödüyorum ben bu servere?? @Taha Demirbaş [@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
Serverimde Sorun
Server de hook yok ct basılcak vede jailbreak mapları
açılmıyo hemen farklı map açıyor
açılmıyo hemen farklı map açıyor
Linklerini gizle |
-
-
- Clan İsmi: MoonGaming
Serverimde Sorun
Aynı Sorun bendede mevcut. önceden yüklediğim dosyalar fast ftp'de idi sonradan kaldırılmış. [@Bilinmeyen Etiket] Bey Rica Etsem Yardım Eder misiniz
Linklerini gizle |