Merabalar csdurağı ailesi, ömer bey serverime user gelmiyor diğer serverların user topluluğuna baktığımda cs100 gibi ipler bile bizden fazla oluyorlar ağır pluginde yüklemiyoruz ipimiz cs70 ama fazla user gelmiyor bizim adamlarda aynı sıkıntıları yaşıyor girdiklerinde cs den atıyor. Bunun düzelmesini talep ediyorum yaklaşık 4 aydır uzatıyorum 1 ay önceden beri bu sıkıntı var diğer 3 ay böyle bir sıkıntı yoktu yardımlarınızı beklemekteyim şimdiden teşekkürler...
[@Bilinmeyen Etiket]
Serverim User Kaybediyor Giriş Kapalı Oluyor
Moderatör: Moderatörler
-
EnesReiS`
Konu Sahibi - Mesajlar: 1136
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
Bütün sunucular birbiri ile aynı dosyaları kullanıyor. Oyuncu sizin sunucunuza girer iken oyuncunun oyunu kapanıyor ise bu sizin eklentileriniz ile alakalı.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Levelsiz
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
Yüklediğiniz eklentiler ve/veya modeller serverınıza giriş sürenizi uzatmış ise userler giriş için beklerken sıkılıp vazgeçiyor olabilirler. Olabildiğince sade yapmaya çalışın gerekirse sıfırlayıp baştan kurun.
Yada giren userler serverınızı 'sıkıcı' bulup başka serverlara gidiyor olabilirler. Serverı yöneten adminlerinizi, komutçunuzu ve asistanlarınızı iyi seçin. Bence bunlar yeterli.
Yada giren userler serverınızı 'sıkıcı' bulup başka serverlara gidiyor olabilirler. Serverı yöneten adminlerinizi, komutçunuzu ve asistanlarınızı iyi seçin. Bence bunlar yeterli.
| Linklerini gizle |
-
EnesReiS`
@Levelsiz
@Yek'-ta
Dediğiniz Gibi Pluginlerde Sıkıntı Yok.
Asistan ve Yönetimlerdede Sıkıntı Yok 4 Tane Asistanı Hoşgeldiniz Odasında Tutuyorum Biri Çıkıyor Diğer Asistanı Koyuyorum Yaşlarıda 18 Den Büyük Onlarda Sıkıntı Yok.
ama yinede user kaybı yaşanıyor rica etsem bi kontrol etseniz ömer bey girişler kapalı saldırı atılıyor ping giriyor pluginlerle alakasıda yok düzelmesini talep ediyorum teşekkürler şimdiden...
[@Bilinmeyen Etiket]
@Yek'-ta
Dediğiniz Gibi Pluginlerde Sıkıntı Yok.
Asistan ve Yönetimlerdede Sıkıntı Yok 4 Tane Asistanı Hoşgeldiniz Odasında Tutuyorum Biri Çıkıyor Diğer Asistanı Koyuyorum Yaşlarıda 18 Den Büyük Onlarda Sıkıntı Yok.
ama yinede user kaybı yaşanıyor rica etsem bi kontrol etseniz ömer bey girişler kapalı saldırı atılıyor ping giriyor pluginlerle alakasıda yok düzelmesini talep ediyorum teşekkürler şimdiden...
[@Bilinmeyen Etiket]
| Linklerini gizle |
Belli bir süre bütün eklentilerinizi kapatın, sadece panelde bulunan eklentileri kullanın.
Jail eklentisi olarak ta panelde olanları kullanın.
Jail eklentisi olarak ta panelde olanları kullanın.
| Linklerini gizle |
-
EnesReiS`
@Yek'-ta
yektabey dediğim gibi eklentilerde sıkıntın yok daha önce kontrol etim deneme serveri var orda kontrol etim sıkıntı var diye hataları kontrol edipte yüklüyorum eklentilerle alakası yok dediğim gibi
yektabey dediğim gibi eklentilerde sıkıntın yok daha önce kontrol etim deneme serveri var orda kontrol etim sıkıntı var diye hataları kontrol edipte yüklüyorum eklentilerle alakası yok dediğim gibi
| Linklerini gizle |
Bu sorunu bir tek eklenti tetikler. Siz kurar iken hata almamışsınızdır, her şey normal gibi görünebilir, fakat arka planda bir hata ile karşılaştığı zaman böyle sorunlar çıkartabiliyor. İster iseniz inat etmeye devam edin, Ömer TELLİ konuyu gördüğü zaman konuyu silinenlere taşıyacak.girdiklerinde cs den atıyor.
Şunu da belirteyim; oyuncu gelmiyor sunucumuzda sorun var diye konu açıyorsunuz.
| Linklerini gizle |
-
!berk!23
Yasaklı Üye
@Levelsiz
Alakasi bile yok modelle
, sunucumda 400 model üstünde model var ver hepsi 5 mb üstü , ama serverim 32/32 düşmüyor.
Önemli olan mod'tur oyuncularin aldiği zevktir genede modeller bazen deli edebiliyor yani haklisinda bir yandan
Alakasi bile yok modelle
Önemli olan mod'tur oyuncularin aldiği zevktir genede modeller bazen deli edebiliyor yani haklisinda bir yandan
| Linklerini gizle |