Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Servere Saldırı

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
badiwkurt

Servere Saldırı

Mesaj gönderen badiwkurt »

119.Com Server Sahibiyim serverime bugün içerisinde saldırı olmuş bi yetkili ilgilenebilirmi reklam da olmuş çünkü reklamın cezası panel kapatılma diye biliyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Servere Saldırı

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Reklâm cezası öyle bir şey olmuş olsaydı şimdiye kapattıracağım o kadar çok panel olmuştu ki ben bile sayısını tahmin edemezdim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

` White*
Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM

Servere Saldırı

Mesaj gönderen ` White* »

badiwkurt yazdı: Sal Haz 09, 2020 9:29 pm 119.Com Server Sahibiyim serverime bugün içerisinde saldırı olmuş bi yetkili ilgilenebilirmi reklam da olmuş çünkü reklamın cezası panel kapatılma diye biliyorum.
Reklam engelleme kurunuz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

bersan.dll

Servere Saldırı

Mesaj gönderen bersan.dll »

Herkes başka bir server adına gidip reklam yapabilir tabii ki de bu yasak ama panel kapatılmanın olacağını düşünmüyorum elinizden gelecek olan tek şey böylelerine uzaban veya ipban atmaktır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Servere Saldırı

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Saldırı derken nasıl bir saldırı olmuş cfg saldırısı felan mı ?
Reklama gelince reklamın panel kapama gibi yaptırımı olmuyor. Anti reklam pluginlerini deneyin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

burakk32

Server İptali

Mesaj gönderen burakk32 »

Forum kilitleniyor sürekli.
Şimdi benim panelimde ödenmemiş bir adet faturanız bulunmaktadır diyor ve hizmet sözleşmesinde eğer tek taraflı fesih edilirse 5 katı para cezası uygulanır diyor.
Yani ben şu an hiçbir şey yapmasam otomatik kendi iptal olur ve hiçbir şekilde ceza almaz mıyım tam anlamadım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DarkThrone
Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
Clan İsmi: DarkThrone Jail
İletişim:

Server İptali

Mesaj gönderen DarkThrone »

burakk32 yazdı: Çrş Haz 10, 2020 1:35 am Forum kilitleniyor sürekli.
Şimdi benim panelimde ödenmemiş bir adet faturanız bulunmaktadır diyor ve hizmet sözleşmesinde eğer tek taraflı fesih edilirse 5 katı para cezası uygulanır diyor.
Yani ben şu an hiçbir şey yapmasam otomatik kendi iptal olur ve hiçbir şekilde ceza almaz mıyım tam anlamadım
Hiçbir şey yapma kendi jendine iptal olucak cezası felan yok meraklanma sen başını bir belaya sokmadin. Ev kirası odermis gibi kirayı ödersem evi kullanırsın odemezsen evden atilirsin. Sen ödeme kendi kendien silinicek ceza felan yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

burakk32

Server İptali

Mesaj gönderen burakk32 »

DarkThrone yazdı: Çrş Haz 10, 2020 2:32 am
burakk32 yazdı: Çrş Haz 10, 2020 1:35 am Forum kilitleniyor sürekli.
Hiçbir şey yapma kendi jendine iptal olucak cezası felan yok meraklanma sen başını bir belaya sokmadin. Ev kirası odermis gibi kirayı ödersem evi kullanırsın odemezsen evden atilirsin. Sen ödeme kendi kendien silinicek ceza felan yok.
Çok teşekkür ederim. :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala