serverde lag
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
serverde lag
Silmek cozum yaratma hata veren bir seyler var bu hata verenleri cozmek lazim son dosyanin icini ac ne varsa buraya yapistir bir bakalim sonra yapman gerekeni anlaticam sana icinde yazanlari atmak zorundasin
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 325
- Server Ip/DNS: cs8.csduragi.com
serverde lag
kardeşim icini bile acmiyor panel hata veriyor direk error veriyor panel 2 dakikada panele giris yapamiyorum sonra ne icini acabiliyorum ne silebiliyorum
Linklerini gizle |
-
serverde lag
Büyük ihtimalle dosyanın boyutu büyük olduğu için atamayacaksınız. En iyisi 00.00 ı bekleyin yeni loglar düşmeye başlayacak hemen atın.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
serverde lag

Diger kisinin dedigi gibi gece cok fazla boyut kazanmadan dosyanin icini ac yazan lari buraya at gece silinicek zatengramuz123 yazdı:kardeşim icini bile acmiyor panel hata veriyor direk error veriyor panel 2 dakikada panele giris yapamiyorum sonra ne icini acabiliyorum ne silebiliyorum
Linklerini gizle |
-
-
serverde lag
yokmu bilen arkadaslar bu loglar durduk yere cikmazki eklenti eklemedim bisiy yapmadim aksine eklenti kaldirdim sabah on numaraydi hatta kimsede ms yoktu simdi ms diye basimin etini yiyorlar ki dogruda saldiri olma ihtimali varmi
Linklerini gizle |
-
serverde lag
Loglar durduk yere çıkmaz evet eklediğiniz eklenti problem yaratmış belliki. Dediğim gibi gece 12de tekrar yeni loglar düşmeye başlayınca hemen atın yardımcı olayım.
Linklerini gizle |
-
serverde lag
onu demiyorum bak simdi 1 aydir ayni eklentilerle oyun oynuyorum boyle sıkıntı olmadi simdi oldu ayni eklentiler vardi ekledgim eklenti yok ki onu diyorum
Linklerini gizle |