Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Server say hatalari hk.

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
bilalgecer47

Server say hatalari hk.

Mesaj gönderen bilalgecer47 »

Serverlerde sayda yazilan normal yazilari görebiliyorum.Ancak jbmenüdeki client_print_color tarzı komutlar çalışmamakta.2-3Csduragi serverine girdim aynı.Farkli firmalarda gözüküyor.Csduragi serverlerinde gözükmüyor.

Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OPC Line
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: *YouKnowMyName*

Server say hatalari hk.

Mesaj gönderen OPC Line »

bilalgecer47 yazdı: Pzr Mar 28, 2021 9:17 pm Serverlerde sayda yazilan normal yazilari görebiliyorum.Ancak jbmenüdeki client_print_color tarzı komutlar çalışmamakta.2-3Csduragi serverine girdim aynı.Farkli firmalarda gözüküyor.Csduragi serverlerinde gözükmüyor.

Resim
RE-HLDS server kurduysan bu sorun ortaya çıkıyor. Bende yaşamıştım. Çözümü ya dosya bütünlüğünü doğrulayacaksın ya da oyunu ve dosyalarını komple silip yeniden yükleyeceksin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
bilalgecer47

Server say hatalari hk.

OPC Line yazdı: Pzr Mar 28, 2021 9:53 pm
bilalgecer47 yazdı: Pzr Mar 28, 2021 9:17 pm Serverlerde sayda yazilan normal yazilari görebiliyorum.Ancak jbmenüdeki client_print_color tarzı komutlar çalışmamakta.2-3Csduragi serverine girdim aynı.Farkli firmalarda gözüküyor.Csduragi serverlerinde gözükmüyor.

Resim
RE-HLDS server kurduysan bu sorun ortaya çıkıyor. Bende yaşamıştım. Çözümü ya dosya bütünlüğünü doğrulayacaksın ya da oyunu ve dosyalarını komple silip yeniden yükleyeceksin.
Doğruladım düzeldi.Farklı bi sıkıntı olurmu?Bilmediğim daha görmediğim bi hatası falan varmı hldsnin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OPC Line

Server say hatalari hk.

bilalgecer47 yazdı: Pzr Mar 28, 2021 10:04 pm

Resim
Doğruladım düzeldi.Farklı bi sıkıntı olurmu?Bilmediğim daha görmediğim bi hatası falan varmı hldsnin.
Var kendimden örnek veriyim. gelistirme-arac-gerecler/hlds-test-sunu ... 38028.html Bunu kullanıyorum. Oyuna giriş yapamıyorum bazen. Oyun hata veriyor. Ama hlds'yi kapatınca sorunsuz giriyorum. Nette yazan bütün çözümleri uyguladım ama nafile.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
bilalgecer47

Server say hatalari hk.

OPC Line yazdı: Pzr Mar 28, 2021 10:11 pm

Var kendimden örnek veriyim. gelistirme-arac-gerecler/hlds-test-sunu ... 38028.html Bunu kullanıyorum. Oyuna giriş yapamıyorum bazen. Oyun hata veriyor. Ama hlds'yi kapatınca sorunsuz giriyorum. Nette yazan bütün çözümleri uyguladım ama nafile.
Bende linktekini kullanıyorum hldsyi fazla tercih etmiyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

Server say hatalari hk.

Mesaj gönderen Colditz »

Hlds yi oyunun olduğu klasörde açmayın, oyunu yedekleyin ve o yedeğin içinden hldsyi açın. HLDS'yi açtıktan sonra oyuna giriş yapmanız için steami kapatıp tekrar açmanız gerekiyor. Sunucuyu açmadan önce oyuna girip sonradan sunucuyu açarsanız bir sıkıntı olmayacaktır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
bilalgecer47

Server say hatalari hk.

OPC Line yazdı: Pzr Mar 28, 2021 10:11 pm

Bazı komutlarda derleme yaparken hata alıyorum.Sizdede aynısı mevcutmu?
Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OPC Line

Server say hatalari hk.

Eklenti kaynaklıdır. Hlds ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Eklenti özelse dmden değilse buradan atın kontrol edelim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
bilalgecer47

Server say hatalari hk.

OPC Line yazdı: Pzt Mar 29, 2021 12:17 pm Eklenti kaynaklıdır. Hlds ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Eklenti özelse dmden değilse buradan atın kontrol edelim
Kendi eklentim.
eklentiler-pluginler/jbmenu-t47341.html

Sanırım reapi kütüphanelerimi güncellemem gerekiyor.

Kod: Tümünü seç

Error: Undefined symbol "rg_initialize_player_counts" on line 1922

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OPC Line

Server say hatalari hk.

bilalgecer47 yazdı: Pzt Mar 29, 2021 12:39 pm
OPC Line yazdı: Pzt Mar 29, 2021 12:17 pm Eklenti kaynaklıdır. Hlds ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Eklenti özelse dmden değilse buradan atın kontrol edelim
Kendi eklentim.
eklentiler-pluginler/jbmenu-t47341.html

Sanırım reapi kütüphanelerimi güncellemem gerekiyor.

Kod: Tümünü seç

Error: Undefined symbol "rg_initialize_player_counts" on line 1922
evet 1.9.0'da kalmışsın 1.10.0'da hata yok. gelistirme-arac-gerecler/amxmodx-derley ... 42659.html

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala