CS48
Moderatör: Moderatörler
Link: | |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
hlsw yi indirdim fakat oturum açmamı istiyor kayıt olmaya gidiyorum göndere tıklıyorumemirakpinar yazdı:Hlsw üzerinden "stats" ve "amx_plugins" yazıp çıkan sonuçları buraya atar mısınız?
Linklerini gizle |
server sahibimiz alper mi ^^suikastcı yazdı:Bızzat ben vuruyorum DALALE o sw sahıbınız olacak alper *** evladı haddını cok aşdı saldırıyı cekdım gır panelıne 5 dk sonra gene gıdecek
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
sadece bizde olması doğal değil diğer serverler'e baktım yoktu , olsa zaten konu açmayacaktım.EnesReiS` yazdı:Kardeşim Csdurağı Server Ve TeamSpeak Sunucularına Ara Sıra Saldırı Oluyor Oyüzden Mic Kesintisi Ve Panel Erişim Bölümü Pek İyi Olmuyor Ama Geçici Bu Merak Etmeyin.
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
model kaynaklı olsa server hep çokük kalırdı , plugin ilede alakası olmadıgından zaten eminiz,EnesReiS` yazdı:1.Neden Yazdığım Gibi 2.Serverinde Yüklediğin Plugin Veya Modelden Kaynaklı Olabilir Bu Gibi Sorunlar Serverde Lag Olmasına Neden Oluyor Ve Dediğin Gibi Mic Kesintisi Veya Serverin Çökmesine Sebep Oluyor.Panelin Çökmesi Nedeni Bizdede Bugün Öyle Bir Sorun Vardı caduragi.com yazdığımızda senin atığın resim gibi Bizdede aynı olay oluşuyordu ama şuan o sorun yok
Linklerini gizle |