Server Kiralamak İstiyorum
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 18
Merhaba arkadaşlar ben csdurağından server kiralamak istiyorum ziraat İBAN yolu ile ama nasıl yapacağımı bilmiyorum İban a parayı attığım zaman panel bilgilerim nerden veya nasıl gelicek bilmiyorum yardımcı olurmusunuz..
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
Merhaba . Öncellikle panel oluşturmanız lazım ardından panelinize kredi kartı, ıninal ve havale yolu ile panelinize ücret ödeyebilirsiniz
https://csduragi.com/hesapno.html
Buraya bakarak CSDurağinin hesap bilgileri yazmakta havale yaparken heğer panel sizinse ve havale yaptığınız ziraat başka birine ait ise havale yaparken açıklama kısmına panel sahibinin tc kimliğini yazmanız lazım heğer panelde banka hesap da size ait ise açıklama yapmanıza gerekmiyor ardından ücretinizi havale yaptıktan sonra panelden yapmanız gereken ödeme bildirimine girip şunu yapıcaksiniz
AD SOYAD : Hangi isimden yatirdiysaniz
Banka :
Fiş no : tarih yazsanız yeterlidir
Yatırdığınız miktar :
Bunu yaptıktan sonra mesai saati içinde ödemenizi onaylarlar
https://csduragi.com/hesapno.html
Buraya bakarak CSDurağinin hesap bilgileri yazmakta havale yaparken heğer panel sizinse ve havale yaptığınız ziraat başka birine ait ise havale yaparken açıklama kısmına panel sahibinin tc kimliğini yazmanız lazım heğer panelde banka hesap da size ait ise açıklama yapmanıza gerekmiyor ardından ücretinizi havale yaptıktan sonra panelden yapmanız gereken ödeme bildirimine girip şunu yapıcaksiniz
AD SOYAD : Hangi isimden yatirdiysaniz
Banka :
Fiş no : tarih yazsanız yeterlidir
Yatırdığınız miktar :
Bunu yaptıktan sonra mesai saati içinde ödemenizi onaylarlar
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.158
- Clan İsmi: MassiveStarz
Banko yolu ile yapmanızı tercih etmem Bazı bankalarda sıkıntı cıkabiliyor veya para gorunmuyor gorunse bile csduragı 24 saat bekletiyor
bunları göze alıyorsanız bilemicem SİZİN KARARINIZ
bunları göze alıyorsanız bilemicem SİZİN KARARINIZ
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 18
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 455
- Server Ip/DNS: 213.238.173.90
- Clan İsmi: MRTeam Clan
Banka Giriceksiniz Hangi Bankaysa Size Attigi Bilgiler iban vs. Girceksiniz girdikten sonra bekleyiniz hemen parayi atip isi halletik diye gitmeyin fisi almayi unutmayin islem gecersiz olursa paraniz yatmama durumunda atmde ariza cikar vs. Sucsuz yere para yanar fisi almayi unutmayiniz islem bitiminde fis
Vericektir ne kadar para gonderdin kendi tc kimlik numara bilgilerin attigin tarih saati vs. Fiste Gosteriyor
Linklerini gizle |