Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

server kiralama

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
ROGGaming

server kiralama

Mesaj gönderen ROGGaming »

Kendi görüşlerimi paylaşacagım
server kiralama sistemi gerçekten aşırı şaçma olmuş, neye göre verildigi bile belli olmayan bir sistem evet server bekleyen bir çok arkadaşımız var, hepsi gerekli şartları uygulayıp bekliyor ama ortada neye göre verildigi olmayan bir sistem , eski sisteme dönülmeli diye düşünüyorum

cs3.csduragı.comu almak için cogu kişi ugraştı biliyoruz, gerekli şartları bir çok kişi yerine getirdi biliyoruz, ama o kadar kişiden server sahibi olup serveri taşınması biz bekleyenler için çok abes geldi, çünkü sırada bekleyen bizler gibi çok insan var
eski sisteme anket oluşturup dönersek herkes gerekirse 24 saat bilgisayar başında beklesin ilk kim alırsa hak geçmez böylelikle
her server kiralıga düştügünüde ben sürekli ekibimi toplayamam herkesin kendi işi gücü var genellikle çalışıyor oluyoruz her kiralıga düştügünde resim veya toplanmamız zor açıkcası...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

FatihBey21512
Server Ip/DNS: CS49.CSDuragi.COM
Clan İsmi: KaoS

server kiralama

Mesaj gönderen FatihBey21512 »

Sunucunun aslında neye göre verildiği whatsapp üzerinden iletişime geçince belirtiliyor ben yine de buraya bırakıyorum kiralama şartlarını;
whatsapp.png
Fakat bende bu sistemin saçma olduğu doğrultusundayım, ilk defa sunucu kiralayacak birisinin ekibi istenildiği kadar kalabalık olursa olsun yine de mesajdaki istekleri karşılayamıyor.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ROGGaming

server kiralama

burdaki tüm istekleri karşılıyoruz malesef bizim gibi diger arkadaşlarda karşılıyordur buna eminim fakat neye göre verildigi belli degil, ne kadara verildigi belli degil, fiyat bilgisi yok gerçekten bu sistem kullanışlı bir sistem degil, cs11 torbacıya aitti cs3 kiralıktı o kadar başvuru oldu cs3 adresine 10 tane ekip geldi, bunların içinden serveri olan birisine vermek ayrıca şaçma geliyor herkes bekliyor ekip halinde bana göre adaletsiz bir sistem kurulmuş eski sisteme geri dönülmeli diye tercih ediyorum, yeni ve eskilere fırsat clanlara fırsat verilmeli ki oyuncu getirebilsin..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Emrullah AKTAŞ
Clan İsmi: F1
İletişim:

server kiralama

Mesaj gönderen Emrullah AKTAŞ »

Hocam önüne gelen alsa ve ilgilenmese ön ipler boş kalır ve firmayı etkiler. Mantıken şu an ki sistem çok daha iyi, kanaatimce.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ROGGaming

server kiralama

bu sistemde gene ilginen yok cogu ip boş zaten, dm server, ASSAULT, server ön iplerde ama size mantıklı geliyorsa bu sistem diyecek bişey kalmamıştır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala