server çökuyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 93
server çökuyor
jailde birden durup dururken server çöktu ve iceworddeyiz hiçbirşekilde jail mapları açamıyoruz server çokuyor ve sys.error.log bomboş hata düşmüyor sebebi nedir
Link: | |
Linklerini gizle |
-
server çökuyor
şuan farkettim sadece iceword açılıyor diğer hiçbir map açılmıyor direk çökuyor açınca pro maplarda dahil sebebi nedir ?
Linklerini gizle |
-
-
server çökuyor
eklentilerle ilgili bir sorun değil üstelik error loguda düşmüyor sadece jail açınca çökse neyse ama diğer modlarda açılmıyor pro felan mapları açıncada çökuyor sadece fy_iceword16 mapında oynayabılıyoruz onun harıcı map açamıyoruz çökuyor serverı sıfırlamakta ıstemıyoruz plugınlere uğraştık :/ @Yek'-ta @Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
server çökuyor
Eklentilerinizi deaktif edip, tüm hepsini. Ondan sonra jail açınız.
Linklerini gizle |
-
server çökuyor
yukledıgım tum plugınlerı plugıns ınıden kaldırıp gene açmayı denedım gene çöktu eklentılerle alakalı degıl onu bılıyorum cunku pro maplarda açamıyoruz ve şunu farkettım serverde yetkımız var sv reslesek bile yetkımız var ama panelde admınlıkler boş 0 yetkılı gsterıyor ?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
server çökuyor
Serverini sıfırlamayı dene.barisk42 yazdı: Sal Ağu 07, 2018 4:11 pm yukledıgım tum plugınlerı plugıns ınıden kaldırıp gene açmayı denedım gene çöktu eklentılerle alakalı degıl onu bılıyorum cunku pro maplarda açamıyoruz ve şunu farkettım serverde yetkımız var sv reslesek bile yetkımız var ama panelde admınlıkler boş 0 yetkılı gsterıyor ?
Linklerini gizle |
-
server çökuyor
arkadaşlar sorunu hallettim sys error log boyutu vardı fakat içi boştu içine 0 yazıp kaydettim sonra map değiştim düzeldi konu kilit
Linklerini gizle |
-
server çökuyor
Aynı Sorun bugün gene oldu @Taha Demirbaş gene durup dururken çöktü ve jail,pro mapları açamıyoruz dust2 bile açamıyoruz iceword dışında map açınca direk cokuyor ? napabiliriz
Linklerini gizle |