Server çökmesi, saldırı hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Başlıkta belirttim, bir tane m1 türeme arkadaşımız Youtube'de saldırı videoları çekmekte CSDye karşı ama şöyle bir şey var.
Arkadaş CSnin doku paketini özelleştirip,
Cs ile alakasız kodlar ya da işlev görmeyen kodlar kullanarak görsel şenlik yapmaya çalışıp,
"exec bilmemne.cfg" yazıp 5 saniye içerisinde server çöker demekte.
https://www.youtube.com/watch?v=A6NaAwB10ek
Ama şunu hesaba katmamış, server çökerse tüm oyuncular bir anda retry yazmaz. Aklıma takılan soru bu çocuk internetini mi çekti de ne oldu, server gitti?
Arkadaş CSnin doku paketini özelleştirip,
Cs ile alakasız kodlar ya da işlev görmeyen kodlar kullanarak görsel şenlik yapmaya çalışıp,
"exec bilmemne.cfg" yazıp 5 saniye içerisinde server çöker demekte.
https://www.youtube.com/watch?v=A6NaAwB10ek
Ama şunu hesaba katmamış, server çökerse tüm oyuncular bir anda retry yazmaz. Aklıma takılan soru bu çocuk internetini mi çekti de ne oldu, server gitti?
Link: | |
Linklerini gizle |
Tartışılır, zaten girdiği gibi 6-7 kişi öldürenlerde var. Anında retry çekiyor, o sürede o kadar adamı nasıl aldılar hemen, şaibeli.
Değerlendireceğiz, saldırıyı engellemesi kolay zaten(Ömer TELLİ için).
Bu konu ile ilgili, ilgili ip sahibi buralarda ise konuya gelsin yorum yapsın muhakkak. Olup olmadığını o bilir. Ki herhalde tek bir ip adresine de saldırmış olmaz bu kişi.
Burada biz bizeyiz, konuyu CS bölümüne taşıyorum, bu konu ile ilgili fikri olanlar boş yorum atmamak şartı ile yorum belirtebilirler.
Ek olarak ben uzun bir zaman sonra ilk defa CSD saldırı görüyorum. Ömer Abinin yazmış olduğu sistem saldırı komutlarında genel olarak bilinen bütün kodları algılayıp anında engel koyuyor.
Not; sunucunuz zırt pırt çöküp saldırı oluyor demeyin lütfen. CSD de çökmelerin %98 i kullanılan eklentiler yüzünden oluyor, %2 i rutin CSD güncellemesi ve CPU boşaltmak için.
Değerlendireceğiz, saldırıyı engellemesi kolay zaten(Ömer TELLİ için).
Bu konu ile ilgili, ilgili ip sahibi buralarda ise konuya gelsin yorum yapsın muhakkak. Olup olmadığını o bilir. Ki herhalde tek bir ip adresine de saldırmış olmaz bu kişi.
Burada biz bizeyiz, konuyu CS bölümüne taşıyorum, bu konu ile ilgili fikri olanlar boş yorum atmamak şartı ile yorum belirtebilirler.
Ek olarak ben uzun bir zaman sonra ilk defa CSD saldırı görüyorum. Ömer Abinin yazmış olduğu sistem saldırı komutlarında genel olarak bilinen bütün kodları algılayıp anında engel koyuyor.
Not; sunucunuz zırt pırt çöküp saldırı oluyor demeyin lütfen. CSD de çökmelerin %98 i kullanılan eklentiler yüzünden oluyor, %2 i rutin CSD güncellemesi ve CPU boşaltmak için.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
Csdurağındaki bulunan firewall baya sağlam saldırı yapablar tehdit edenler olmuştu klanımızı çekemeyenler panel saldirisi yapma ihtimalleri 0 olunca makineyle saldirdilar maximum 10 saniye lag giriyor serverlere çok sağlam.diğer firmalar gibi kalitesiz firewall yoktur buna eminim youtubedeki çogu video eski veya 5-10 saniye yaptiklari saldiri videolaridir.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 214
Çok kolay,camtasia sayesinde video durduruo devam ettiriyorlar
server çökmıyor fiş çekiyor

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Ama Cs:Go mod bir server fy_iceworld açmaz, durdurması benimde aklıma geliyor nasıl oldu o?MustafaAli yazdı: Cmt Mar 03, 2018 10:13 pm Çok kolay,camtasia sayesinde video durduruo devam ettiriyorlarserver çökmıyor fiş çekiyor
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 303
- Server Ip/DNS: 213.238.173.45
- Clan İsmi: Imparator's CS
- İletişim:
bu şahıslar hem fiş hem fps_max 0 yapıp ilk önce güzelce donduruyor, yavaşlatıyor. Sonra vurmuş gibi gösteriyor bencede saçma çünkü ömer tellinin kullandığı firewall guard hiçbir sunucuda yok! yani bu kendini bilmez şahıs vurmuş gibi gösteren 10 yaşında veledlerden birisi
Linklerini gizle |
-
Adama youtubede fln bulasin bakalim servere dadansin videosunu ceksin CSD de becerebilirse Max 10 sn lag 

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Şu "AsocialBey" denilen şahısı ayağıma kadar getirtip özür diletmiştim. Max 14 yaşında bir çocuk. CS18'de iken vurmuştu bir ara.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Umarim video gercek degildir. Yoksa bunun gibi veletlerle cok ugrasiriz.
Linklerini gizle |