Server Çökme Hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 21
Server Çökme Hk.
Merhaba "Csduragi.com" yetkilileri ve forum üyeleri "cs67.csduragi.com" sunucu ip adresinin sahibiyim ve sunucuma yaklaşık bir saattir giriş sağlayamıyoruz csdurağı server listesine baktığımda "CSDuragi v2017 Bilgi Çekilemedi ( kiralık degildir )" gibi bir yazı yazıyor yardımcı olursanız sevinirim.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Server Çökme Hk.
.
En son omertas14544 tarafından Prş May 30, 2019 6:34 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 182
Server Çökme Hk.
Eğer bir eklenti içerisine açık konulduysa o yüzden olabilir çünkü bunu başka bir serverde yaşamıştım yani eklentiden kaynaklı olabilir ama eğer eklenti değilse bilgim yok
Linklerini gizle |
Server Çökme Hk.
Bu kanıya nasıl vardınız?
Eklenti içerisine açık konulsa sunucu açılır, birisi vasıtası ile çökertilir. Ama doğru bu bir eklenti sorunu muhtemelen.-MerttBey.! yazdı: Prş May 30, 2019 6:28 pm Eğer bir eklenti içerisine açık konulduysa o yüzden olabilir çünkü bunu başka bir serverde yaşamıştım yani eklentiden kaynaklı olabilir ama eğer eklenti değilse bilgim yok
Sys Error log dosyasını kontrol ettiniz mi?
Linklerini gizle |
-
-
-
Server Çökme Hk.
error loglarını kontrol ettim fakat herhangi bir log olmadığını gördüm plugin veya eklenti ile alakası olacağını sanmıyorum son zamanlarda hiçbir eklenti yüklemedim ayrıca bugün akşam saat 17:00'a kadar herhangi bir problem yoktu 

Linklerini gizle |
Server Çökme Hk.
Eklentilerin bütün hepsini kapatıp sunucunun açılıp açılmadığına bakın.
Linklerini gizle |
-
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Server Çökme Hk.
Inception | Kurnaz [S-A] isimli adminin şifresi çok uzun olduğu için çökme yapıyordu.
Şifreyi değiştirdim düzelmiştir
Şifreyi değiştirdim düzelmiştir
Linklerini gizle |