Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Şapka modelleri olmuyor

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
korkuluk1412
Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
Clan İsmi: [K]ra[L]iye[T]

Şapka modelleri olmuyor

Mesaj gönderen korkuluk1412 »

t yetkisine slot şapka
s yetkisine normal admin şapka
L yetkisine yönetici şapkası yaptık

pluginleri yüklediğimiz gibi yetkileri verince modeller çalıştı. Daha sonradan değişme yapınca örneğin s yetkisi admin şapka kaldırıyoruz l yetkisi veriyoruz yönetici şapka gelmesi lazım ama hala admin şapkası gözüküyor ? amx_reloadadmins
amx_map de_dust2 açıyorum olmuyor , sv resetliyorum yine olmuyor :D
2 - bunun yanında 2 gün önce afk-slay-kick.amxx plugini kaldırdım kaldırmakdan kastım sma + amxx ve plugins.ini den sildim
sonra afk-slay.amxx kurdum ama bir önceki plugin aktifliği devam ediyor slayladığında başka sv clan tagı yazıyor.
örnek [XXXX GAMİNG ] Afk olduğundan dolayı slaylandın. diyor ama bu plugini ben kaldırdım yerine yenisini koydum ama olmamış sv resetledim map değiştirdim de_dust2 sonra jail geri döndüm yine olmamış ne yapmam lazım bu sorunlar panelden kaynakladığını düşüyorum. şuan korkuyorum kaldırıp birşey yapmakdan

Not : sorunu sıfırlamakda bulmayın arkadaşlar o kadar emek var Allah rızası için

[@Bilinmeyen Etiket]
@redarmygaming
@alpersoylu34
@serkan ebcin
En son korkuluk1412 tarafından Prş Mar 02, 2017 3:36 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
korkuluk1412

Şapka modelleri olmuyor

Bununlada bitmiyor onlinetop15 yani onlinesuresi var. /serversuresifirla diyorum server süresi sıfırlandı diyor sıfırlamıyor gece sıfırladım şimdi baktım üstünde 16 saat geçti ısfırlamamış yani bir sıkıntılar var 1 haftadır sv ile ilgileniyorum bilen bilir @alpersoylu34
@serkan ebcin
bu arkadaşlar forumda görüyorlar ama sıkıldım bende insanın sürekli bu sıkıntılara zaman ayırıyorum arkadaşlar yani plugin hatasız yükleniyor örnek veriyorum plugini siliyorum geri yüklüyorum eski plugin aktif devam ediyor ama sma amxx sildiğim halde ve plugins.iniden de sildim. Sıkıldım hani 1 , 2 saat zamanda ayırmyıorum sabah geceye kadar plugin + sıkıntılarla uğraşıyorum 1 haftadır yani sorun bendeysede söyleyin

@Omer TELLİ
En son korkuluk1412 tarafından Prş Mar 02, 2017 3:42 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Şapka modelleri olmuyor

Mesaj gönderen serkan ebcin »

Panelde Komut Gonder Kısmına Girin ve amx_cvar csstats_reset 1 Yazıp Gönder'e Basın. Serveri Aç Kapa Yapın Top 15 Sıfırlanıcaktır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
korkuluk1412

Şapka modelleri olmuyor

serkan ebicin onlinetop15 var onlinesuresi yani pluginli top15 zaten kaldırdım ben yanlış anlattıysam kusuruma bak çok ıskıntı var o yüzden neyi yazacağımı bile bilmiyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Şapka modelleri olmuyor

şimdi anladım ekstra yüklediğin o eklentiyi buraya paylaşırsan daha iyi yardımcı oluruz şapka konusundada aynı fikirdeyim hats.ini dosyasına modelleri yazmassanız aktif olmaz diye düşünüyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
korkuluk1412

Şapka modelleri olmuyor

bak plugini sıfırdan kurduğum zaman l yetkisi olanda yönetici şapkası oluyor hats mats atmadan oluyor daha sonra adamın l yetkisini alıp s yetkisi yani admin şapka yetkisi yapınca yönetici gidiyor. admin şapkası geliyor buraya kadar herşey tamam ama bundan sonrası admin şapkası yetkisi s yetkisi onu siliyoruz l yetkisi ekliyoruz daha sonra map değişiyorum amx_dust2 sonra jail mapına geri dönüyorum yönetici şapkası gözükmüyor adamda admin şapka yetkisini aldığım halde admin şapkası gözüküyor . sorun bu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
korkuluk1412

Şapka modelleri olmuyor

yani adamdan 1 kere l yetkisi yönetici şapkası alayım admin şapkası vereyim daha sonra admin şapkası yetkisini sileyim yönetici şapkası verince dönmüyor şapkalar aynı kalıyor admin şapkası yetkisi olmadığı halde admin şapkası kalıyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Şapka modelleri olmuyor

o kurduğunuz eklentiden kaynaklı bir sorun olabilir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
korkuluk1412

Şapka modelleri olmuyor

eklenti derken CSmiLeFaCe bugsuz yaptığı pluginden kast ediyorum onun şapka model pluginini kullanıyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Şapka modelleri olmuyor

@CSmiLeFaCe o zaman yekta daha iyi yardımcı olur

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala