Saldırı yapılıyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 89
Saldırı yapılıyor
@CSmiLeFaCe
Son 1 haftadır sürekli her gün birileri geliyo saldırıyo sizin ping kıckleyiciyi kurmustum saldırı tespıt edildi kıckleyici kapatıldı yazıyor. Pinglerde tabi tavan yapıyor.Ne yapılabilir , konuyla ilgili görsel aşağıda mevcuttur.
Son 1 haftadır sürekli her gün birileri geliyo saldırıyo sizin ping kıckleyiciyi kurmustum saldırı tespıt edildi kıckleyici kapatıldı yazıyor. Pinglerde tabi tavan yapıyor.Ne yapılabilir , konuyla ilgili görsel aşağıda mevcuttur.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Saldırı yapılıyor
Server IP adresini yazın birde saldırının geldiği tam saati yazın.
Linklerini gizle |
-
Saldırı yapılıyor
@CSmiLeFaCe
cs45 saati net olarak söyleyemicem ama fotoyu 7 saat önce çekmişim. 17.00 sularında olmalı.
cs45 saati net olarak söyleyemicem ama fotoyu 7 saat önce çekmişim. 17.00 sularında olmalı.
Linklerini gizle |
-
Saldırı yapılıyor
@CSmiLeFaCe tam 16.38 çekmişim fotoyu 3 dk zaman kaybı olsa 16.35 de oldu saldırı.
Linklerini gizle |
-
Saldırı yapılıyor
Şimdi birincisi saldırı bir kaç sunucuya gelmiyor dedicated üzerinden sunucu açıldığı için birisi direkt olarak dedicated IP Adresine saldırı atıyor ve dedicatedin interneti hızı düşüyor, bazen sunucuya girilmiyor. Bende saldırı yedim 2 kere tüm sunucular saldırı yiyor fakat hiçbir server sahibi yetkililere bildirmiyor. Siz hariç.Dedicated üzerinden sunucular açıldığı için böyle yani.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs236.csduragi.com
- Clan İsmi: Turkish Army
- İletişim:
Saldırı yapılıyor
Bizim Sunucuyada Oluyordu Bir Kac Plugin Sildik Sonra Citayi Zorladik Swyi Sifirladik.
Sonuc : Hala Oluyor.
Bunun Bir Cozumu Olmali Elbet.
Sonuc : Hala Oluyor.
Bunun Bir Cozumu Olmali Elbet.
Linklerini gizle |
-
Saldırı yapılıyor
@CSmiLeFaCe az önce yine yapıldı konsola status yazıp oyundaki oyuncuların ıplerini aldım belki kolaylaştırır işinizi diye.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
Saldırı yapılıyor
Saldırı esnasında başlat->çalıştır a gel, oraya " tracert 213.238.173.45 " yaz, işlemler bittiği zaman oranın ekran görüntüsünü alıp gönder.
[@Bilinmeyen Etiket] çevrim dışı olduğu için olası diyeceklerini yazıyorum. Buna ben hiçbir şey yapamam. Sadece [@Bilinmeyen Etiket] çevrim içi olduğunda işiniz hızlı görülebilmesi için.
[@Bilinmeyen Etiket] çevrim dışı olduğu için olası diyeceklerini yazıyorum. Buna ben hiçbir şey yapamam. Sadece [@Bilinmeyen Etiket] çevrim içi olduğunda işiniz hızlı görülebilmesi için.
Linklerini gizle |
-
Saldırı yapılıyor
Bence belirli İP'lere saldırıyorlar bizim serverimize en fazla bu ay 1 2 kere oldu
Linklerini gizle |