Saldırı
Moderatör: Moderatörler
Saldırı
Takılması, çökmesi normal. Eklentilerinden biri yada bir kaçı sunucuyu yoruyor. 20 oyuncuda 55 cpu fazla. 32/32 iken daha fazla takılır donar.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 888
-
Saldırı
Siz bize açık açık demek istediğiniz hiç mod yapmayın, Zombi sunucularının hepsi bu durumdan muzdarip.
Linklerini gizle |
Saldırı
Bu durumdan senin gibi bende şikayetçiyim. Yarın mesai saati içerisinde Ömer TELLİ ye mail atın durumu konuşun, veya ben ona bu linki atarım yarın.
Linklerini gizle |
-
Saldırı
Bence cs236daki durumun cpu ile felan alakası yok. Çünkü mod uzun süredir üzerinde çalıştığım bir mod. Senelerdir kullanıyorum ve cs236daki versiyonu nerdeyse 1 aydır aktif hiçbir sorunu yoktu. Bir hata olmasının imkanı yok diyebilirim. İlgilenirseniz sevinirim.
Linklerini gizle |
Saldırı
Benim ilgilenebileceğim bir durum yok, o kadar yetkili birisi değilim. Yarın Ömer TELLİ ye linki gönderdiğimde mesaj verir
Linklerini gizle |
Saldırı
Panelden komut gönder kısmına condebug on yazar mısın? Çökene kadar Qconsole.log da olan biteni loglar, yarına kadar çöker ise ona bakılır.
Linklerini gizle |
Saldırı
Keşke bu yorumlardaki ve +1 sildiğin yorumdaki tavırlarında da bulunmasan. Kimsenin kendi halinde olan sunucularla alıp veremediği derdi yok. CSD de de bi sorun var yada yok demiyorum. Haklı olabilirsin. Ona karşı değilim. Fakat tavırlarınız alt üst ediyor.ahmetsencanx2 yazdı: Pzr Haz 30, 2019 4:23 pm Siz bize açık açık demek istediğiniz hiç mod yapmayın, Zombi sunucularının hepsi bu durumdan muzdarip.
cpu %55 server 22 , 32 kişilik bir serverde o cpu değeri artacak. %65-75 lere dayanacak ve bir sorundan her saniyede artıyor olabilir. Ping artışları sadece sunucu saldırılarında değil. Sunucunun iletişimde zorlandığı zamanlarda yükselebilir.
Diyeceksin ki 1 aydır kullanıyorum niye hata. .Olabilir benim bi zamanlar 142 de sorunsuz çalıştırdığım eklenti ne hikmetse 75 te sorun yapıp serveri çökeltiyordu. Sorunun eklenti den olduğunu anlamıştım.
O sorunun hangi durumlarda yaşandığına bak. Ne oluyorda ping çıkıyor, takılıyor , donuyor , hangi süreden sonra, hangi maplarda ?
bunlarıda araştırırsan iyi olacak.
Linklerini gizle |
-
Saldırı
Tamam kral sizsiniz banlayın kardeşim beni forumdan. teşekkürler.Taha Demirbaş yazdı: Pzr Haz 30, 2019 6:21 pmKeşke bu yorumlardaki ve +1 sildiğin yorumdaki tavırlarında da bulunmasan. Kimsenin kendi halinde olan sunucularla alıp veremediği derdi yok. CSD de de bi sorun var yada yok demiyorum. Haklı olabilirsin. Ona karşı değilim. Fakat tavırlarınız alt üst ediyor.ahmetsencanx2 yazdı: Pzr Haz 30, 2019 4:23 pm Siz bize açık açık demek istediğiniz hiç mod yapmayın, Zombi sunucularının hepsi bu durumdan muzdarip.
cpu %55 server 22 , 32 kişilik bir serverde o cpu değeri artacak. %65-75 lere dayanacak ve bir sorundan her saniyede artıyor olabilir. Ping artışları sadece sunucu saldırılarında değil. Sunucunun iletişimde zorlandığı zamanlarda yükselebilir.
Diyeceksin ki 1 aydır kullanıyorum niye hata. .Olabilir benim bi zamanlar 142 de sorunsuz çalıştırdığım eklenti ne hikmetse 75 te sorun yapıp serveri çökeltiyordu. Sorunun eklenti den olduğunu anlamıştım.
O sorunun hangi durumlarda yaşandığına bak. Ne oluyorda ping çıkıyor, takılıyor , donuyor , hangi süreden sonra, hangi maplarda ?
bunlarıda araştırırsan iyi olacak.
Linklerini gizle |
Saldırı
Ahmet bu senin ilk banın olmayacak, aynı konudan değil ama konuşma tarzından ban yemiştin. Şuan buna bakmayalım. Taha yine konuşma tarzından bahsetmiş, senden ricam biraz daha alttan alman. Ben ban yemeni istemiyorum, uzlaşalım.
Ben konunu Ömer TELLİ ile konuştum, condebug açtı isen bırak öyle kalsın. Yarına kadar çöker ise oradan yakalarız. Cpu muhabbeti için herkes eşit durumda şuanda. Ağır eklentiler kullananlar da var sizin gibi, fakat onların cpu lari size oranla daha az. Buna bakacağız, kullandığın eklentilere bakacağız, hangi eklenti olabilir buna bakacağız. Ben hata logların açılmasını talep edeceğim. Muhtemelen açıldığı vakit sunucunuz üst üste hata logu basacak, o zaman hangi eklentilerin lüzumsuz yere cpuyu yorduğunu görürüz.
Ben konunu Ömer TELLİ ile konuştum, condebug açtı isen bırak öyle kalsın. Yarına kadar çöker ise oradan yakalarız. Cpu muhabbeti için herkes eşit durumda şuanda. Ağır eklentiler kullananlar da var sizin gibi, fakat onların cpu lari size oranla daha az. Buna bakacağız, kullandığın eklentilere bakacağız, hangi eklenti olabilir buna bakacağız. Ben hata logların açılmasını talep edeceğim. Muhtemelen açıldığı vakit sunucunuz üst üste hata logu basacak, o zaman hangi eklentilerin lüzumsuz yere cpuyu yorduğunu görürüz.
Linklerini gizle |