Şahlanacak Mod Önerisi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 694
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
Şahlanacak Mod Önerisi
Merhaba, aklımda şöyle bir mod var: Helikopter Savaşı tabi siz buna sonradan ekleme eklentiler ile daha güzel yapabilir ama ana tema helikopter savaşı hava aracı ve kara aracı savaşı olursa güzel bir mod çıkmaz mı? belki böyle cs1.6 sunucuları daha da dolabilir ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Şahlanacak Mod Önerisi
Aynen yerde tanklar havada helikopterler olacak.Ve bu helikopterleri Ctler Tankları ise Tler kullansın.
Ctler Helikoptere binip yere T lere ateş açsın Tlerde Tanklarına binip Havaya helikopterlere ateş açsın iyi olmazmı.Bunun mapıda olur belki vardır.
Ctler Helikoptere binip yere T lere ateş açsın Tlerde Tanklarına binip Havaya helikopterlere ateş açsın iyi olmazmı.Bunun mapıda olur belki vardır.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 694
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
Şahlanacak Mod Önerisi
Bu modu yapacak birisi olursa bakın bakalım counter'a
.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Şahlanacak Mod Önerisi
Bir aralar facebook ta bir arkadaş helikopter falan atmıştı ama kimdi hatırlamıyorum bakarım senin için ancak senin dediğin şekilde yapılır mı bilemem
Linklerini gizle |
-
Şahlanacak Mod Önerisi
Youtubede Cs 1.6 Helikopter modları var.Onları yüklersin serverine.Uçuluyorda.Eğer benim dediğim youtubedeki helikoptere bindikten sonra silahla ateş ediliyorsa ozaman işte senin dediğin mod olabiilir.
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 455
- Server Ip/DNS: 213.238.173.90
- Clan İsmi: MRTeam Clan
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
Şahlanacak Mod Önerisi
benim 2 3 yıldır tek hedefim minigames' ti şu yaptıgım pubg olsun,kayit,takım gibi sistemler olsun hepsi çerez 
minigames çıktıgı zaman oyuncularin herşeyini algılayacak binlerce oyun modunu oynatacak bu sayede habire aynı şeyi oynamayacakları için sıkılmayacaklar her zaman bu mantıkları düşündüm işte,okulda,dışarda her yerde telefonuma not ettim umarım bu düşüncelerin hakkını veririm.

minigames çıktıgı zaman oyuncularin herşeyini algılayacak binlerce oyun modunu oynatacak bu sayede habire aynı şeyi oynamayacakları için sıkılmayacaklar her zaman bu mantıkları düşündüm işte,okulda,dışarda her yerde telefonuma not ettim umarım bu düşüncelerin hakkını veririm.
Linklerini gizle |
Şahlanacak Mod Önerisi
Resim nerede PazeePaZee yazdı: Cum Mar 29, 2019 7:22 pm benim 2 3 yıldır tek hedefim minigames' ti şu yaptıgım pubg olsun,kayit,takım gibi sistemler olsun hepsi çerez

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |