aimpassivepro yazdı: Sal Şub 16, 2021 12:13 am
Bende aynı sorunu yaşıyordum müşteri hizmetlerini arıyıp İP değişikliği ve modem değerlerinizin resetlenmesini söyleyin yapınca geçiyor. yalnız bi kere daha oluyor ikinci defa dediğinizde sorun tamamen kalkıyor.
Bunu denediniz mi?
Bende denedim ancak ilk başta olmuştu, sonra yine bozuldu yine yaptırdı ama artık düzelmedi.
Ömer TELLİ yazdı: Sal Mar 09, 2021 3:25 pm
Türknet tarafında ping sorunları devam ediyor mu ?
Maalesef ediyor, dün saat akşam 8 sularında ping 7-8 lere 1-2 dakikalığına düşmüştü bunu online işlemlere yazdığım zaman 'İP yoğunluğundan kaynaklıdır' gibi bir cevap aldım sorunumuz çözülmüyor.
Türknet ile biz iletişime geçip bir işlem yaptırtmayı denedik, tekrar kontrol edebilir misiniz ?
Ancak bunun ne derece kalıcı olabileceği konusunda hiç bir fikrimiz yok
Ömer TELLİ yazdı: Sal Mar 09, 2021 8:59 pm
Türknet ile biz iletişime geçip bir işlem yaptırtmayı denedik, tekrar kontrol edebilir misiniz ?
yaptırdığınız işlem sonucu benim ping değerlerim tekrar 10 lara düştü teşekkür ediyorum. yaklaşık 30 dakikadır hiç bir sıkıntı yok fakat kalıcı olur mu bilemiyorum bir sıkıntı çıkar ise tekrar buradan bildireceğim.
Ömer TELLİ yazdı: Sal Mar 09, 2021 8:59 pm
Benimde eski değerlerine geri döndü, umarım kalıcı olur. Şu anda çok akıcı, mükemmel keşke hep böyle kalsa.
Bunlarla ben bir ara epey bir içli dışlı olduk. Bunların sistemlerinde manuel mudahale pek yok. Sisteme girilen ayar veya değer ne ise sistem belirli sürelerde internet bağlantısını sıfırlayarak aynı ayarda tekrardan bağlantı sağlıyor. Bir ara internetim yoktu hatta sinyal gelmiyordu diye hatırlıyorum. Direkt müşteri hizmetlerini aradım(o zamanlar vardı) orada ki kadın bana "Pardon sistem sanırım kapanmış açıyorum 5 dk içinde gelecektir." ifadesini kullanmıştı. Daha nice muhabbetler ettik.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.