Resimdeki Humanın sma dosyası lazım
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 93
zombie server için resimdeki modelin sma dosyası lazım human beyler acil yardım pls.

Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Bakın kaç gundur herşeyi forumdan hazıra istiyorsunuz hazıra istiyeceginize destek alarak kendiniz yapmaya calıssanız ?crayz yazdı:zombie server için resimdeki modelin sma dosyası lazım human beyler acil yardım pls.
Linklerini gizle |
-
arkadaşım forum ne için ? bilmediğimiz şeyin desteğini nereden alıcaz koder miyim ben. plugincimiyim olsam burda işim ne ? hem senden zorla yardım isteyen yok.yardım edeceksen edersin etmiyeceksen sana güle güle.ShooTeR yazdı:Bakın kaç gundur herşeyi forumdan hazıra istiyorsunuz hazıra istiyeceginize destek alarak kendiniz yapmaya calıssanız ?crayz yazdı:zombie server için resimdeki modelin sma dosyası lazım human beyler acil yardım pls.
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Öncelikle uslubunu koru daha sonra forumda konu güncellemek yasak.
Ikıncı olarakta sana yardımcı olmicaz diye birşey demedik ama hergün foruma yazman "sunu sunu sunu atıverin,yollayıverin" diye senin hazıra konduğunu,konmaya çalıştığını gösterir.
Halbuki bu sorunların hepsini az googledan araştırsanız forumda arama bölumune yazsanız forumda illa önceden acılmıs bir konusu vardir ki orda varsada oradaki konuya bakarak sorununuzu rahatca cozersiniz.
Ikıncı olarakta sana yardımcı olmicaz diye birşey demedik ama hergün foruma yazman "sunu sunu sunu atıverin,yollayıverin" diye senin hazıra konduğunu,konmaya çalıştığını gösterir.
Halbuki bu sorunların hepsini az googledan araştırsanız forumda arama bölumune yazsanız forumda illa önceden acılmıs bir konusu vardir ki orda varsada oradaki konuya bakarak sorununuzu rahatca cozersiniz.
Linklerini gizle |