Quit Acil YETKİLİ herkes buraya
Moderatör: Moderatörler
-
korkuluk1412
Konu Sahibi - Mesajlar: 950
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: [K]ra[L]iye[T]
bir tane adam herkesin oyunu nu kapattı serverda sadece dokunulmazlık lı oyuncu kaldı ? sv boşalttı herif
yetkisiz olup bunu nasıl ypaabiliyor öğlende biri ct atmıştı kendini god alıp vuruyordu ?
[@Bilinmeyen Etiket]
@CSmiLeFaCe
@Tasarimci v2
@alpersoylu34
@serkan ebcin
@TunnS[C]
@jottABey
Bütün yetkili arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim bugün 2 oldu yok ct atıyor şimdide gelmiş herkesi oyununu kapattırıyor (quit )
ama aşağıda quit yazmıyor
yetkisiz olup bunu nasıl ypaabiliyor öğlende biri ct atmıştı kendini god alıp vuruyordu ?
[@Bilinmeyen Etiket]
@CSmiLeFaCe
@Tasarimci v2
@alpersoylu34
@serkan ebcin
@TunnS[C]
@jottABey
Bütün yetkili arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim bugün 2 oldu yok ct atıyor şimdide gelmiş herkesi oyununu kapattırıyor (quit )
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
TunnS[C]
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Yetkısız bırısı boyle bır sey yapması cok sacma olanaksız sen yetkı yok dıyorsun ama akla mantıga sıgmıyor hacı kusura bakma ben daha once yetkısı bırısının quıt ata vs atabıldıgını gormedım duymadım 
7 yıldır felan oynuyordurum şu oyunu dahaca gormedım
7 yıldır felan oynuyordurum şu oyunu dahaca gormedım
En son TunnS[C] tarafından Pzr Mar 12, 2017 8:23 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
| Linklerini gizle |
-
serkan ebcin
panelinizi birine verdinizmi users.ini'den yazmış olabilirler admin kayıtlarından çıkıyormu quit attığı ?
| Linklerini gizle |
-
Mustafa Kemal1
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Ben full yetkıyım quıt atmaya yetkın yok diyo o nası atıı yoh srtık
| Linklerini gizle |
-
Ulu @ Team
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Quit "Q" Yetkisinde Olup Admin eklede Full Yapsanız bile "Q" Gelmiyor? Nasıl Quit Atıyor Anlıyamadım.Hele de Yetkisiz biri.
| Linklerini gizle |
-
serkan ebcin
birine panel vermiştir ftp yetkili admin ekleden ekliodur adminlerini arkadaş panel verdiği kişide gidip users.iniden adminlik yazmıştır bu kadar basit veya quit yetkisini user harfine almıştır
| Linklerini gizle |
-
Hs-Shot*
Yasaklı Üye
Kardeşim görüyorum alpersoylu34 ' yasaklandı Alper Soylu benim. Ömer abi bida girmiceksin demişti ama görmeniz için yazıyorum LÜTFEN etiketlemeyin.korkuluk1412 yazdı:bir tane adam herkesin oyunu nu kapattı serverda sadece dokunulmazlık lı oyuncu kaldı ? sv boşalttı herif
[@Bilinmeyen Etiket]
@CSmiLeFaCe
@Tasarimci v2
@alpersoylu34
@serkan ebcin
@TunnS[C]
@jottABey
| Linklerini gizle |
-
uzman59
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
Hiç kimse durduk yere kendiliğinden siz vermediyseniz yetki sahibi olamaz...korkuluk1412 yazdı:bir tane adam herkesin oyunu nu kapattı serverda sadece dokunulmazlık lı oyuncu kaldı ? sv boşalttı herif
[@Bilinmeyen Etiket]
@CSmiLeFaCe
@Tasarimci v2
@alpersoylu34
@serkan ebcin
@TunnS[C]
@jottABey
Aşağıdaki paylaşımları kontroıl ediniz ...
1- Serverde saydan /admin yazdığınızda sizin yetkilendirmediğiniz bir isim çıkıyor mu ?
2- Panelden https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... /users.ini kontrol ediniz... yada users.ini yi deaktif ediniz..
3- Csd default haricinde slotol eklentisi kullanıyorsanız deaktif ediniz...
| Linklerini gizle |
-
jottABey
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
Admin ve slotlarda olmasa bile user.inide yazılı olabilir çok saçma birşey. Yetkisiz olduğuna rağmen nasıl vurabiliyor ? öyle birşey imkansız. Ancak şöle birşey olabilir. yetkilerinin hepsini z ye ayarlamışlardır panelden ban kick quit vs yetkisiz bir nicke gir dene eğer sende yapabiliyorsan serverinin yetki ayarlarıyla oynanmıştır.
| Linklerini gizle |
-
Xander
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
@korkuluk1412 kardeim cmdacces.ini'den bütün yetkilerin kodunu dokuya ayarlayıp istedigini yaptırabilir.
| Linklerini gizle |