Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Pubbot taki yazıların görünmemesi

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Victores

Mesaj gönderen Victores »

Saydan /map /team gibi yazdığımız komutlar önceden görünmüyordu yani /map de_dust2 yazınca sayda direk map değişirdi benim yazdığım yazı görünmezdi. Şimdi yazı da görünüyor nasıl kaldırabilirim? Yani velhasıl / isaretiyle baslayan hiçbir şey görünmüyordu önceden şimdi ise görünüyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OPC Line
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: *YouKnowMyName*

Mesaj gönderen OPC Line »

Bunun pubbotla alakası yoktur. Kullandığınız tag pluginiyle alakalı. Dışarıdan harici eklenti ile tag plugini kullanıyorsanız foruma yükleyin içerisinden gizleyelim. Eğer CSD nin kendi plugini ise aşağıya bırakıyorum bunu kullanabilirsiniz.
Ben denemedim deneyip dönüş yaparsanız sevinirim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Victores

Mesaj gönderen Victores »

OPC Line yazdı: Pzr Ara 06, 2020 12:50 am Bunun pubbotla alakası yoktur. Kullandığınız tag pluginiyle alakalı. Dışarıdan harici eklenti ile tag plugini kullanıyorsanız foruma yükleyin içerisinden gizleyelim. Eğer CSD nin kendi plugini ise aşağıya bırakıyorum bunu kullanabilirsiniz.
Bilgisayara geçince deneyeceğim fakat önceden sıkıntı yoktu 1 gün sonra aniden adminliklere girilmiyor ve sayda yazılanlar görünüyor slash koysak bile yani aniden oldu acaba bir kodu falan mı var ondan konu açmıştım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OPC Line
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: *YouKnowMyName*

Mesaj gönderen OPC Line »

Victores yazdı: Pzr Ara 06, 2020 1:48 pm
OPC Line yazdı: Pzr Ara 06, 2020 12:50 am Bunun pubbotla alakası yoktur. Kullandığınız tag pluginiyle alakalı. Dışarıdan harici eklenti ile tag plugini kullanıyorsanız foruma yükleyin içerisinden gizleyelim. Eğer CSD nin kendi plugini ise aşağıya bırakıyorum bunu kullanabilirsiniz.
Bilgisayara geçince deneyeceğim fakat önceden sıkıntı yoktu 1 gün sonra aniden adminliklere girilmiyor ve sayda yazılanlar görünüyor slash koysak bile yani aniden oldu acaba bir kodu falan mı var ondan konu açmıştım
o zaman serveri bi kapat aç yapın olmazsa bunları deneyin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala