pro pluginden anlıyan ?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 173
pro pluginden anlıyan ?
herkese hayirli ramazanlar cumaniz mubarek olsun simdi beyler cs110 mac vs yapcaz mac komutlar aim uyari plugini yapabilicek ve ya anliyan kardeslrrimizi ts57 bekyoruz iyi forumlar
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
pro pluginden anlıyan ?
eklentiler kısmında var zaten dedikleriniz farklı birşey istiyorsanız söyleyin yardımcı olayım
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
pro pluginden anlıyan ?
işte istediklerinizi söyleyin yardımcı olayım diyorum bende 

Linklerini gizle |
-
pro pluginden anlıyan ?
Eklentiler kısmından sadece aktif ediceksiniz bu dediklerinizin hepsi Yekta'nın dediği gibi Eklentiler bölümünde mevcut 8 yaşındaki kardeşim bu işleri yapıyor şimdi sizmi yapamayacaksınız? Uğraşıp öğrenmek varken kolaya kaçmayın. Bozulsa bile kurcalayın buradaki herkes birden profesör olmuyor hepsi deneyerek deneyim sahibi olarak bir yerlere gelip birikim yapıyorlar. Daha sonra da saldırı oldu diye meşgul ediyorsunuz birçok insanı.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
pro pluginden anlıyan ?
tasarimci anliyan yok die yardim istedim yardimci olmucaksan bari agrasiflesme artik insanlarin gozunde yardim istemek kotu durum oluyo
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
pro pluginden anlıyan ?
Kötü durum olmuyor, hazıra konmak oluyor bu tür konular. Biz kendimiz 3-4 saat bilgisayar başında o eklentileri arıyorsak sen neden aramıyorsun diye bir algı oluşuyor.
Linklerini gizle |
-
pro pluginden anlıyan ?
Forumun genel amacı alın yapın değil, nasıl yaparım. Panelde bütün her dosyalar var ve tek tık ile açılıp kapanabiliyor.
Maç eklentisi eklentiler bölümünde, açıyorsunuz ve bütün olay bitiyor. Komutları bu linkte mevcut; eklentiler-pluginler/panele-eklenecek-1 ... 19586.html
Aim uyarı için ise yine orada eklentiler bölümünde aim tespit edici eklentisi var. Aktif ediyorsunuz başka bir olay yapmıyorsunuz.
Bu eklentiler dışında başka bir eklenti istiyor musunuz?
Maç eklentisi eklentiler bölümünde, açıyorsunuz ve bütün olay bitiyor. Komutları bu linkte mevcut; eklentiler-pluginler/panele-eklenecek-1 ... 19586.html
Aim uyarı için ise yine orada eklentiler bölümünde aim tespit edici eklentisi var. Aktif ediyorsunuz başka bir olay yapmıyorsunuz.
Bu eklentiler dışında başka bir eklenti istiyor musunuz?
Linklerini gizle |