Pm Plugini Olan Varmi
Moderatör: Moderatörler
-
AlperSoylu1
Yasaklı Üye
Pm Plugini Olan Varmi
/msg ile veya başka komutla açtırıcam ve menü gelicek bu menü de özel mesaj gönder özel mesajlarım olucak amx_say nick blabla bu admin özel konuşması buna atıyabilirim mesaj gelince nokia muziği çalıp ekranda mektup işareti çıkabilir bu mektup işRetine gelince mausmove olucak ve böylece direk açılıcak mesaj ama saydamı olmalı yoksa menünün içindemi
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
jumple01
Konu Sahibi - Mesajlar: 660
Pm Plugini Olan Varmi
Menu içinde olursa daha guzel olurAlperSoylu1 yazdı:/msg ile veya başka komutla açtırıcam ve menü gelicek bu menü de özel mesaj gönder özel mesajlarım olucak amx_say nick blabla bu admin özel konuşması buna atıyabilirim mesaj gelince nokia muziği çalıp ekranda mektup işareti çıkabilir bu mektup işRetine gelince mausmove olucak ve böylece direk açılıcak mesaj ama saydamı olmalı yoksa menünün içindemi
| Linklerini gizle |
-
AlperSoylu1
Yasaklı Üye
Pm Plugini Olan Varmi
Şuan okula gidiyorum , gelince yapmaya başlarım işim bitincede paylaşırım benden önce yapacak varsa taslağı attım onu uyularlar
| Linklerini gizle |
-
jumple01
Pm Plugini Olan Varmi
Tamam ben o zaman sabirsizlikla beklemekteyimAlperSoylu1 yazdı:Şuan okula gidiyorum , gelince yapmaya başlarım işim bitincede paylaşırım benden önce yapacak varsa taslağı attım onu uyularlar
| Linklerini gizle |
-
jumple01