Server kurulumu için yardım.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 6
beyler 1 hafta once aldığım sw de ne plugıncı var ne mapper ben yapıyorum ama bazıları oldu modeller olmuyor yardım edın pls
Link: | |
Linklerini gizle |
sw plugıncı aranır ve bıcak modellerı
Normalde bu tip konular direkt çöp kutusuna taşınır ama konu kalsın biraz.
Öncelik olarak ip adresiniz hayırlı olsun. Forumdan yardım için öyle herkes gelmez. Forumun daha çok amacı müşterilerin kendi sunucularını nasıl düzenleyebileceğini öğrenmeleri ve üyelerin birbirine yardımcı olmaları. Bu sebep ile takıldığınız noktaları düzgün ve açık bir dil ile belirtirseniz yardımcı olanlar olacaktır.
Konuyu şimdilik düzenledim ama sorunlarınız giderildiği zaman konu muhtemelen silinenlere taşınır.
İyi forumlar.
Öncelik olarak ip adresiniz hayırlı olsun. Forumdan yardım için öyle herkes gelmez. Forumun daha çok amacı müşterilerin kendi sunucularını nasıl düzenleyebileceğini öğrenmeleri ve üyelerin birbirine yardımcı olmaları. Bu sebep ile takıldığınız noktaları düzgün ve açık bir dil ile belirtirseniz yardımcı olanlar olacaktır.
Konuyu şimdilik düzenledim ama sorunlarınız giderildiği zaman konu muhtemelen silinenlere taşınır.
İyi forumlar.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 3
ts85.csduragi.pro tüm modlarda yardımcı olurum eklenti kodlama hakkında bilgim mevcut zaten.
Linklerini gizle |
-
eğer server veya ts ip adresi verirsen arkadaşlar sana daha iyi bir şekilde yardımcı olurlar dostum ben de olurum.
Linklerini gizle |
-
sv ip 213.238.173.170 ts3 vardıda nolduysa yetkıler gıttı o gıdıs
Linklerini gizle |
-