Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Plugin yukledim hazir dosya silmiyor

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
jumple01

Mesaj gönderen jumple01 »

Arkadaşlar Sol Üst Reklam Plugini Yükledim Silmek İstiyorum amxx ve sma yı Aşagıdaki Hatayı Veriyor Neden Halbuki Kendim Yükledim Zaten
HATA
Yüklemek istediğiniz dosya bulunamadı veya HAZIR gelen dosyaları yüklemeye çalıştınız. ( Yalnızca panele kendi yüklediğiniz dosyaları silebilirsiniz )

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TunnS[C]
Server Ip/DNS: 213.238.173.78
Clan İsmi: CapitaLL |
İletişim:

Mesaj gönderen TunnS[C] »

jumple01 yazdı:Arkadaşlar Sol Üst Reklam Plugini Yükledim Silmek İstiyorum amxx ve sma yı Aşagıdaki Hatayı Veriyor Neden Halbuki Kendim Yükledim Zaten
HATA
Yüklemek istediğiniz dosya bulunamadı veya HAZIR gelen dosyaları yüklemeye çalıştınız. ( Yalnızca panele kendi yüklediğiniz dosyaları silebilirsiniz )
Ben de suan panelde 9 10 tane vardır ben yukledım sılınmıyor.Bende takıp edıyorum konuyu sılınmıyorlar hıc bırısı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
jumple01

Mesaj gönderen jumple01 »

TunnS[C] yazdı:
jumple01 yazdı:Arkadaşlar Sol Üst Reklam Plugini Yükledim Silmek İstiyorum amxx ve sma yı Aşagıdaki Hatayı Veriyor Neden Halbuki Kendim Yükledim Zaten
HATA
Ben de suan panelde 9 10 tane vardır ben yukledım sılınmıyor.Bende takıp edıyorum konuyu sılınmıyorlar hıc bırısı
Peki Böylemi Kalıcak?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala