Benım konum onaylanmayınca ozelden mesaj atıp soruyorum csmılefaceye sonra hatalarımı duzeltıyorum.Sana tavsıyem kalın yazı tıpı kullan bak mesela ornek verım sen orları doldur konu paylaş ben hep txt yazıyorum kodları ordan paylaşıyorum.
[b][color=#FF0000]Eklenti İsmi :[/color][/b] Warmup [ISINMA TURU]
[b][color=#FF0000]Yapımcısı :[/color][/b] Anıl Can
[b][color=#FF0000]Sürüm :[/color][/b] 1.0
[b][color=#FF0000]Açıklama :[/color][/b] Bu eklenti her map değişimi başlangıcında cvarla belirlediğiniz süre boyunca öldükleri anda yeniden doğdukları ve doğdukları anda gördüğünüz silah menüsünü açan bir eklentidir.
[b][color=#FF0000]Kurulum :[/color][/b]
Panel'de ana sayfada bulunan . PLUGIN ( EKLENTI ) Yükle kısmından warmup_1.8.3.sma dosyasını yükleyiniz ve daha sonra plugins.ini ye girerek warmup_1.8.3.amxx yazınız ve map değişiniz.
[b][color=#FF0000]Cvar :[/color][/b]
[code]
csd_warmup = 80.0 Bunun değeri ondalıklı sayı olmak zorundadır.
Not :
#define TAG "ISINMATURU" Reklamı kendinize göre değiştirebilirsiniz.
TunnS[C] yazdı:Benım konum onaylanmayınca ozelden mesaj atıp soruyorum csmılefaceye sonra hatalarımı duzeltıyorum.Sana tavsıyem kalın yazı tıpı kullan bak mesela ornek verım sen orları doldur konu paylaş ben hep txt yazıyorum kodları ordan paylaşıyorum.
[b][color=#FF0000]Eklenti İsmi :[/color][/b] Warmup [ISINMA TURU]
[b][color=#FF0000]Yapımcısı :[/color][/b] Anıl Can
[b][color=#FF0000]Sürüm :[/color][/b] 1.0
[b][color=#FF0000]Açıklama :[/color][/b] Bu eklenti her map değişimi başlangıcında cvarla belirlediğiniz süre boyunca öldükleri anda yeniden doğdukları ve doğdukları anda gördüğünüz silah menüsünü açan bir eklentidir.
[b][color=#FF0000]Kurulum :[/color][/b]
Panel'de ana sayfada bulunan . PLUGIN ( EKLENTI ) Yükle kısmından warmup_1.8.3.sma dosyasını yükleyiniz ve daha sonra plugins.ini ye girerek warmup_1.8.3.amxx yazınız ve map değişiniz.
[b][color=#FF0000]Cvar :[/color][/b]
[code]
csd_warmup = 80.0 Bunun değeri ondalıklı sayı olmak zorundadır.
Not :
#define TAG "ISINMATURU" Reklamı kendinize göre değiştirebilirsiniz.
Hacı hayatımda senın konun kadar kotusunu gormedım Konular boyle olcak eklentı ısmı yapımcı surum acıklama vs her seyı goze guzel gelmesı lazım.Bı onaylanan konulara bak anlarsın.Bu benım attıgımı kullanarak konu aç ben hep boyle yapıom
TunnS[C] yazdı:Hacı hayatımda senın konun kadar kotusunu gormedım Konular boyle olcak eklentı ısmı yapımcı surum acıklama vs her seyı goze guzel gelmesı lazım.Bı onaylanan konulara bak anlarsın.Bu benım attıgımı kullanarak konu aç ben hep boyle yapıom
Eklenti İsmi : yetkili oyuna girdi Yapımcısı : Mehmet Sins- Sürüm : 1.0 Açıklama : Bu eklenti oyuna giren yetkili olunca saydan "yetkili ismi" Oyuna Giris Yapti Kufur Etmeyi Birakin yazıyor.
Kurulum :
Panel'de ana sayfada bulunan . PLUGIN ( EKLENTI ) Yükle kısmından oyunagirdi.sma dosyasını yükleyiniz ve daha sonra plugins.ini ye girerek oyunagirdi.sma yazınız ve map değişiniz.
Cvar :
cvar komutu yoktur.
Not :
client_printc(0, "!g[ NATIONALS - YETKILI ] !g[%s] !tOyuna Giris Yapti Kufur Etmeyi Birakin", szName) kendinize göre değiştirebilirsiniz.