Plugin banka
Moderatör: Moderatörler
-
korkuluk1412
Konu Sahibi - Mesajlar: 950
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: [K]ra[L]iye[T]
Plugin banka
Arkadaşlar banka pluginii istiyorum 32 saat girsede girmesede bankasindaki bütün paraların sıfırlanmasını istiyorum yapabilecek var mı bugsuz .
@CSmiLeFaCe
@redarmygaming
@serkan ebcin
@alpersoylu34
@Tasarimci v2
@TunnS[C]
@CSmiLeFaCe
@redarmygaming
@serkan ebcin
@alpersoylu34
@Tasarimci v2
@TunnS[C]
| Link: | |
| Linklerini gizle |
Plugin banka
Banka buluruz. Fakat 32 Saat için kodlama olayını şuan aklımdan yürütemedim. Modunuz Nedir ?
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
Plugin banka
Büyük ihtimal Jail amma velakin serverin çöküş durumunda veya map değişme gibi olaylarında 0 lanmazmı? bence sıfırlanır.redarmygaming yazdı:Banka buluruz. Fakat 32 Saat için kodlama olayını şuan aklımdan yürütemedim. Modunuz Nedir ?
| Linklerini gizle |
-
korkuluk1412
Plugin banka
Hocam çökertmediğimizde sıkıntı olmaz. ikincisi map değişince online suresi o sıfırlanmıyor ? buda yapılır diye düşünüyorum
@redarmygaming ne düşünüyorsunuz bu konuda
mod : jailbreak jbmenu çok kolay para kasılıo o yüzden sürekli sıfırlansın yoksa adamlar günde baya para atar sürekli kullanır ben sadece 32 saatlik istiyorum 36 saat de olur fark etmez sebebide şundan adam bazen işi çıkıo yada map değişio kullanamadan gidiyo jb en azından kullansın diye 32 saat veriyom kullanan kullanır kullansada kullanmasada banka daki jblerinin silinmesini istiyorum.
Tarafınızı arz ederim.
@redarmygaming ne düşünüyorsunuz bu konuda
mod : jailbreak jbmenu çok kolay para kasılıo o yüzden sürekli sıfırlansın yoksa adamlar günde baya para atar sürekli kullanır ben sadece 32 saatlik istiyorum 36 saat de olur fark etmez sebebide şundan adam bazen işi çıkıo yada map değişio kullanamadan gidiyo jb en azından kullansın diye 32 saat veriyom kullanan kullanır kullansada kullanmasada banka daki jblerinin silinmesini istiyorum.
Tarafınızı arz ederim.
| Linklerini gizle |
-
ByBuLuT ☪
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Plugin banka
level sistemli banka en iyisi bence jail icin mesela 1 levelde açılıyor ve 25 jb yatiriyo 5 levele kadar gidiyo limitte artiyo levelini arttirmak için ne gerektigide size kalmış
| Linklerini gizle |
-
korkuluk1412
Plugin banka
kuzen adam bankasında hazıne saklar her sv girince her el isyan olur olmaz öyle işte
| Linklerini gizle |
-
ByBuLuT ☪
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Plugin banka
nicke kaydediyo 2.acamiyoki yani benim oynadigim swde oyleydi 2.acinca 1.siliniyodu nickin degisik olsada
| Linklerini gizle |
-
korkuluk1412
Plugin banka
Birde redarmygaming hocam senin bana attığın bugsuz top15 time sıfırladım sonra sv resetledim panelden sonra sureye baktim sifirlanmamış ?
| Linklerini gizle |
-
korkuluk1412