Panel saldiri
Moderatör: Moderatörler
-
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
Panel saldiri
Arkdasın Sorunu Su Panelden Oyuncular Kısmına Girdigimizde Söyle Bir Hata Alamaktayız.rekorbende1 yazdı:Panel saldırı oldu server sifirladim şuan hicbir şey yapılmıyor
[@Bilinmeyen Etiket]
Kapatıp AC dediniz sorun hala devam ediyor
Cs60
Acil bakarmisiniz

Server Sıfırladık Ac Kapada Yaptık Aynı Hata Rcon sifresi Degiştirdik Yine Aynı Hata Bu Sorunu Zannedersem Bi Tek siz Çözebilirsiniz [@Bilinmeyen Etiket] Bey. İyi Günler
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Panel saldiri
@general adam senı uyarmıs guzel bi şekillde ortalıgı kaarıştırmanın anlamı yok dostum.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 960
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
Panel saldiri
uyarma seklı bu sekılde olmaz bladerahmet1231 yazdı:@general adam senı uyarmıs guzel bi şekillde ortalıgı kaarıştırmanın anlamı yok dostum.
Ts3 adresi vermek almak yasak. Özel mesaj olarak bildirin ts3ünüzü birdahakine
guzelce soyler forum kurallarında ts3 vermek yasak kardesım hatırlatıyım dedım
diye soyleyebılır bildirin ts3nüzü bidakine bıraz emrı vaki olmuyormu bana bu konusma tarzları ters yetkili birisi olsa eyw der gecerım. Ama onlarda Bu Şekilde Uyarmazlar Uyardıklarınıda Görmedim.
Linklerini gizle |
-
Panel saldiri
@rekorbende1231 ne dıyon dostum sen problemmı vr bız adama soyluyoruz uzatmanın anlamı yok dıye saten
Linklerini gizle |
Panel saldiri
Eklenti istek dışında bu tip yardım muhabbetlerine TS3 olayına müsade edilebiliyor bazen. Çünkü paneli bilen birisi bilmeyen birisine öğretebiliyor.
Ayriyetten uzun süredir aramızda olanları uyarmak sizlere düşmez, hele ki herkese açık bir forumda uyarmak hiç düşmez. Tekrarı halinde uyarı cezalarını yiyeceksiniz.
Ayriyetten uzun süredir aramızda olanları uyarmak sizlere düşmez, hele ki herkese açık bir forumda uyarmak hiç düşmez. Tekrarı halinde uyarı cezalarını yiyeceksiniz.
Linklerini gizle |