PaintBall Mod Yardım
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1922
PaintBall Mod Yardım
Bıçak ekliyorum fakat sew girerken doluyor ama oyunda bıçak gözükmüyor.Paintball bıçağını kelebek yapmak istiyorum.Yaptım fakat
oyuna girince paintball bıçağıda gidip normal sade orijical cs bıçağı gelmiş.Ben kelebek yapmıştım.
oyuna girince paintball bıçağıda gidip normal sade orijical cs bıçağı gelmiş.Ben kelebek yapmıştım.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
-
PaintBall Mod Yardım
@Taha Demirbaş
Yardım Edebilecek Varmı Acaba.Teşekkürler
Yardım Edebilecek Varmı Acaba.Teşekkürler

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 113
PaintBall Mod Yardım
Weapon Sma da v ve p knife yerine başka isim yap v_klbkxx p_klbkxx gibi yeni kelebek modelininde v_ ve p_ modeli olması lazımMamiReyiz [S] yazdı: Cum Mar 01, 2019 9:37 pm Bıçak ekliyorum fakat sew girerken doluyor ama oyunda bıçak gözükmüyor.Paintball bıçağını kelebek yapmak istiyorum.Yaptım fakat
Linklerini gizle |
-
PaintBall Mod Yardım
@Erdem//Hayalet// p nin olmasına gerek yok.Çünkü Türk bıçağı ekledım o oldu.Ama karambit ve kelebek neden olmuyor.Oluyor aslında sew girerken yükleniyor fakat oyunda gözükmüyor.Sade bıçağa geçiyor csnin bıçağına.Ama Türk bıçağını ekledim Paintball Guns smasında da paintbal bıçağının yerine Türk bıçağının ismini yazdım o oldu.Ama karambit ve diğer bıçaklar olmuyor.
Eklediğm Türk bıçağınında p si yoktu v si vardı.
Linklerini gizle |
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 113
PaintBall Mod Yardım
Model değiştirme yapmadımda mapın çökmesini buldum ne sma dan nede modellerden bir çözüm bulamadım velocity ilede oynadıysakta ara sıra bir silahın yüzünden çöküyorMamiReyiz [S] yazdı: Cmt Mar 02, 2019 10:26 am @Erdem//Hayalet// p nin olmasına gerek yok.Çünkü Türk bıçağı ekledım o oldu.Ama karambit ve kelebek neden olmuyor.Oluyor aslında sew girerken yükleniyor fakat oyunda gözükmüyor.Sade bıçağa geçiyor csnin bıçağına.Ama Türk bıçağını ekledim Paintball Guns smasında da paintbal bıçağının yerine Türk bıçağının ismini yazdım o oldu.Ama karambit ve diğer bıçaklar olmuyor.
Linklerini gizle |
-
PaintBall Mod Yardım
@Erdem//Hayalet// tmm ben zaten hallettim tüm silahlar şuan bazıları boya atıyor bazılarınıda yasaklarım birisi bana yardım etti.Serverin çökme sebeni bende buldum onu ayarlarım o 100 olarak ayarlıydı ben onu 20 yaptım kaç gündür çökmedi.
Linklerini gizle |