Oyunu Virüs Görüyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2347
Oyunu Virüs Görüyor
Merhabalar arkadaşlar yeni laptop uma cs 1.6 yükledim laptopla birlikte gelen virüs programı (mcAfee) oyunu virüs algılıyor ve oyunun hw.dll dosyasını siliyor.Bunla beraber oyuna giriş yaparken hw.dll hatasını alıyorum.Çözümü virüs programını etkisiz hale getirerek hallediyorum.Bunu pek yapmakta istemiyorum.Ben nasıl yutturacam bu programa ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Oyunu Virüs Görüyor
Programın ayarlarında neler aranacağı yazıyor olmalı oradan kurcala csnin kurulu olduğu klasörü arama yapmasını kapata bilirsin böylece diğer seçenek ise o dosyayı güvenilir olarak işaretleme bu tür ayarlar her virüs programında var bak bakalım
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Oyunu Virüs Görüyor
McAfee kullanmanızı önermem sağlam bir antivirüs programı değil.ogibaba911 yazdı:Merhabalar arkadaşlar yeni laptop uma cs 1.6 yükledim laptopla birlikte gelen virüs programı (mcAfee) oyunu virüs algılıyor ve oyunun hw.dll dosyasını siliyor.Bunla beraber oyuna giriş yaparken hw.dll hatasını alıyorum.Çözümü virüs programını etkisiz hale getirerek hallediyorum.Bunu pek yapmakta istemiyorum.Ben nasıl yutturacam bu programa ?
Kaspersky yada ESET şuanki en sağlam antivirüs programları olmakta...
McAfee gibi antivirüs programları virus olmayan dosyaları bazen virus olarak görebiliyor...
Ben her vakit ESET kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Linklerini gizle |
-
Oyunu Virüs Görüyor
2 yıllık abonelik var şimdi sileyimmiShooTeR yazdı:McAfee kullanmanızı önermem sağlam bir antivirüs programı değil.ogibaba911 yazdı:Merhabalar arkadaşlar yeni laptop uma cs 1.6 yükledim laptopla birlikte gelen virüs programı (mcAfee) oyunu virüs algılıyor ve oyunun hw.dll dosyasını siliyor.Bunla beraber oyuna giriş yaparken hw.dll hatasını alıyorum.Çözümü virüs programını etkisiz hale getirerek hallediyorum.Bunu pek yapmakta istemiyorum.Ben nasıl yutturacam bu programa ?
Kaspersky yada ESET şuanki en sağlam antivirüs programları olmakta...
McAfee gibi antivirüs programları virus olmayan dosyaları bazen virus olarak görebiliyor...
Ben her vakit ESET kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Linklerini gizle |
-
Oyunu Virüs Görüyor
Ha yok illa McAfee kullanıcam diyorsan McAfee'nin karantina bölumunden hw.dll'yi karantina altına almayı devre dışı bırak o zaman virus görmez.
Linklerini gizle |
-
Oyunu Virüs Görüyor
Bedava geldi zaten hem doğru işlevi görmeyen bir program silmek daha mantıklı.
Linklerini gizle |
-
Oyunu Virüs Görüyor
Ücretli aldıysan aboneligi silme kullan para vermissin o kadar sadece hw.dll'yi karantına altına almayı devre dışı bırak yeterli karantina listesi vardır illa...
Linklerini gizle |
-
Oyunu Virüs Görüyor
Vallaha şimdi gördüm "DIŞLANAN DOSYALAR" adlı bir şey hw.dll ve oyna.exe yi ekledim bakalım hata vericekmi koruma açıkkenTeamTR yazdı:Programın ayarlarında neler aranacağı yazıyor olmalı oradan kurcala csnin kurulu olduğu klasörü arama yapmasını kapata bilirsin böylece diğer seçenek ise o dosyayı güvenilir olarak işaretleme bu tür ayarlar her virüs programında var bak bakalım

Linklerini gizle |
-
Oyunu Virüs Görüyor
Dışlanan dosyalar nedir yahu, o dosyalar olmasa cs açılmaz

Linklerini gizle |
-
Oyunu Virüs Görüyor
Bu virüs algıladığı dosyayı nasıl bulabilirim ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |