rukA nasıl zor olurdu ? Rc kullanan oyuncularım vardı. Hatta çokta hoş bir program, yani kullanımı yasakmıydı bilmem ama 1 sene olmadı kullanıyorduk bazen biz. Ve gelenlerde kalıcı insanlar oluyordu.
TeamTR yazdı:rukA nasıl zor olurdu ? Rc kullanan oyuncularım vardı. Hatta çokta hoş bir program, yani kullanımı yasakmıydı bilmem ama 1 sene olmadı kullanıyorduk bazen biz. Ve gelenlerde kalıcı insanlar oluyordu.
Cs 1.6 oynayan insanların büyük bir kısmında RC yok. Güzel bir program biliyorum, arkadaş svde say kısmından kolaylıkla çekeriz demiş fakat oyuncuda program olmadıktan sonra sayden komut göndermesi bi işe yaramaz.
TeamTR yazdı:rukA nasıl zor olurdu ? Rc kullanan oyuncularım vardı. Hatta çokta hoş bir program, yani kullanımı yasakmıydı bilmem ama 1 sene olmadı kullanıyorduk bazen biz. Ve gelenlerde kalıcı insanlar oluyordu.
Cs 1.6 oynayan insanların büyük bir kısmında RC yok. Güzel bir program biliyorum, arkadaş svde say kısmından kolaylıkla çekeriz demiş fakat oyuncuda program olmadıktan sonra sayden komut göndermesi bi işe yaramaz.
Yapılmaz diye bir şey değil, ciddi düşüş sağlar.
Sağlar ama velet dediğimiz ve satıcı dediğimiz toplum rc ye girmiyor.
Yapılmaz diye bir şey değil, ciddi düşüş sağlar.
Sağlar ama velet dediğimiz ve satıcı dediğimiz toplum rc ye girmiyor.
İnan trol veletler her yerde var. Çok denk geldim. Ama gerisine karışmıyorum.