Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Oyunda süre kaldırma ve admin yeşil yazı

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Oyun Torrent
Server Ip/DNS: Cs43.CsDuragi.Com
Clan İsmi: ✰ Electra ✰
İletişim:

Mesaj gönderen Oyun Torrent »

Arkadaşlar selamun aleykum ben serverimi basebuilder yaptım ama raundlar 2 dk içinde bitiyor ben oyunda olduğumda raund süresini ayarlayabiliyorum ama ben yokkende o raund süresinin kalkmasını istiyorum yani bir takım komple bitmeden oyun tekrar başlamasın.

ve adminlik yazdım aktif oldu fakat yeşil yazı yazmıyor normal admin olduğum belli olmuyor oyunda [not- serveri yeni sıfırlayıp baştan kurdum]. şimdiden teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ByBuLuT ☪
Clan İsmi: -
İletişim:

Mesaj gönderen ByBuLuT ☪ »

sunucu ayarlarında mp_roundtime var ordan istediğin süre yapabilirsin round süresini bbde 9dk ideal diye biliyorum

yeşil yazı için forum konularına bakman lazım kendin bi yeşil yazı kurabilirsin veya csdnin kendi yeşil yazı eklentisini kullanabilirsin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Oyun Torrent
Server Ip/DNS: Cs43.CsDuragi.Com
Clan İsmi: ✰ Electra ✰
İletişim:

Mesaj gönderen Oyun Torrent »

ByBuLuT ☪ yazdı: Pzt Oca 06, 2020 2:15 am sunucu ayarlarında mp_roundtime var ordan istediğin süre yapabilirsin round süresini bbde 9dk ideal diye biliyorum

yeşil yazı için forum konularına bakman lazım kendin bi yeşil yazı kurabilirsin veya csdnin kendi yeşil yazı eklentisini kullanabilirsin
server jail ken şöyleyldi = [EmanetClan] [Kurucu] Izzet Yilmaz : Böyle yazı yazdığımda yeşil yazıyordu ve ismin yanında kurucu felan çıkıyordu şuanda çıkmıyor ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala