Arkadaşlar selamun aleykum ben serverimi basebuilder yaptım ama raundlar 2 dk içinde bitiyor ben oyunda olduğumda raund süresini ayarlayabiliyorum ama ben yokkende o raund süresinin kalkmasını istiyorum yani bir takım komple bitmeden oyun tekrar başlamasın.
ve adminlik yazdım aktif oldu fakat yeşil yazı yazmıyor normal admin olduğum belli olmuyor oyunda [not- serveri yeni sıfırlayıp baştan kurdum]. şimdiden teşekkürler.
Oyunda süre kaldırma ve admin yeşil yazı
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 186
- Server Ip/DNS: Cs43.CsDuragi.Com
- Clan İsmi: ✰ Electra ✰
- İletişim:
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
sunucu ayarlarında mp_roundtime var ordan istediğin süre yapabilirsin round süresini bbde 9dk ideal diye biliyorum
yeşil yazı için forum konularına bakman lazım kendin bi yeşil yazı kurabilirsin veya csdnin kendi yeşil yazı eklentisini kullanabilirsin
yeşil yazı için forum konularına bakman lazım kendin bi yeşil yazı kurabilirsin veya csdnin kendi yeşil yazı eklentisini kullanabilirsin
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 186
- Server Ip/DNS: Cs43.CsDuragi.Com
- Clan İsmi: ✰ Electra ✰
- İletişim:
server jail ken şöyleyldi = [EmanetClan] [Kurucu] Izzet Yilmaz : Böyle yazı yazdığımda yeşil yazıyordu ve ismin yanında kurucu felan çıkıyordu şuanda çıkmıyor ?ByBuLuT ☪ yazdı: Pzt Oca 06, 2020 2:15 am sunucu ayarlarında mp_roundtime var ordan istediğin süre yapabilirsin round süresini bbde 9dk ideal diye biliyorum
Link: | |
Linklerini gizle |