Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

[SORUN] Oyuncu problemi

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
SyoLLL
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

[SORUN] Oyuncu problemi

Mesaj gönderen SyoLLL »

Kolay gelsin pluginlerim en yeni ve fast dowload olmasına rağmen oyuncu bulamıyorum.
Dün 25 kişi olan oyunum bugun 5 kişi tarzı bir sorunmu var acaba ?
cs67
ts166

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

[SORUN] Oyuncu problemi

Mesaj gönderen ulyoS »

Oyuncuları tutmak sizin elinizde, eğer sunucunuz jail mod ise sıkıntılar çekmeniz normal. Oyuncular daha çok kişi olan klanlara daha çok yetki veren klanlara gitmekteler.

Yetkilileriniz hak yiyor ise (yemiyor demeyin zevkine yapan onlarca insan var) oyuncular çıkar tabiki de.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

F.T.H
İletişim:

[SORUN] Oyuncu problemi

Mesaj gönderen F.T.H »

Sunucu listesinde gene bir sorun var dostum. 64 Sunucu gözükmekte muhtemelen ondandır

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
SyoLLL
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

[SORUN] Oyuncu problemi

Mesaj gönderen SyoLLL »

tekvatan yazdı: Çrş Haz 27, 2018 7:14 pm Sunucu listesinde gene bir sorun var dostum. 64 Sunucu gözükmekte muhtemelen ondandır
Hocam bilmiyorum varsa bile düzeltilmeli dün oyunum gerçekten 25 kişi cekerken tsm 30 kisiyken bugun 10 dan yukarı cıkmıyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

F.T.H
İletişim:

[SORUN] Oyuncu problemi

Mesaj gönderen F.T.H »

SyoLLL yazdı: Çrş Haz 27, 2018 7:28 pm
tekvatan yazdı: Çrş Haz 27, 2018 7:14 pm Sunucu listesinde gene bir sorun var dostum. 64 Sunucu gözükmekte muhtemelen ondandır
Hocam bilmiyorum varsa bile düzeltilmeli dün oyunum gerçekten 25 kişi cekerken tsm 30 kisiyken bugun 10 dan yukarı cıkmıyor
Ömer bey onunla ilgili bir açıklama yapmıştı, güvenliği arttırdığımızda sunucu listesinde az sunucu göstermeye başlıyor demişti. Tabi çözümü nasıl olur bilemeyeceğim ama orası bizim için önemli

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

[SORUN] Oyuncu problemi

Mesaj gönderen serkan ebcin »

genel olarak cevaplarsam sunucuyu iyi ayakta tutmak sizin elinizde yenilikci eklentiler fikirler varsa her türlü yürür tabi her yaptığınız eklenti her oyuncuya iyi gelmez örneğin bana x eklentisi güzel gelirken a eklentisi gelmez bir sürü mantalite işliyor bu konuda ama umarım doldurursunuz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala