Kolay gelsin pluginlerim en yeni ve fast dowload olmasına rağmen oyuncu bulamıyorum.
Dün 25 kişi olan oyunum bugun 5 kişi tarzı bir sorunmu var acaba ?
cs67
ts166
[SORUN] Oyuncu problemi
Moderatör: Moderatörler
-
SyoLLL
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
-
ulyoS
[SORUN] Oyuncu problemi
Oyuncuları tutmak sizin elinizde, eğer sunucunuz jail mod ise sıkıntılar çekmeniz normal. Oyuncular daha çok kişi olan klanlara daha çok yetki veren klanlara gitmekteler.
Yetkilileriniz hak yiyor ise (yemiyor demeyin zevkine yapan onlarca insan var) oyuncular çıkar tabiki de.
Yetkilileriniz hak yiyor ise (yemiyor demeyin zevkine yapan onlarca insan var) oyuncular çıkar tabiki de.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
[SORUN] Oyuncu problemi
Sunucu listesinde gene bir sorun var dostum. 64 Sunucu gözükmekte muhtemelen ondandır
| Linklerini gizle |
-
SyoLLL
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
[SORUN] Oyuncu problemi
Hocam bilmiyorum varsa bile düzeltilmeli dün oyunum gerçekten 25 kişi cekerken tsm 30 kisiyken bugun 10 dan yukarı cıkmıyortekvatan yazdı: Çrş Haz 27, 2018 7:14 pm Sunucu listesinde gene bir sorun var dostum. 64 Sunucu gözükmekte muhtemelen ondandır
| Linklerini gizle |
[SORUN] Oyuncu problemi
Ömer bey onunla ilgili bir açıklama yapmıştı, güvenliği arttırdığımızda sunucu listesinde az sunucu göstermeye başlıyor demişti. Tabi çözümü nasıl olur bilemeyeceğim ama orası bizim için önemli
| Linklerini gizle |
-
serkan ebcin
[SORUN] Oyuncu problemi
genel olarak cevaplarsam sunucuyu iyi ayakta tutmak sizin elinizde yenilikci eklentiler fikirler varsa her türlü yürür tabi her yaptığınız eklenti her oyuncuya iyi gelmez örneğin bana x eklentisi güzel gelirken a eklentisi gelmez bir sürü mantalite işliyor bu konuda ama umarım doldurursunuz
| Linklerini gizle |