Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

otomatik ateş

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
kabzimal

otomatik ateş

Mesaj gönderen kabzimal »

Merhaba,

Sitenizden indirmiş olduğum cs 1.6 sürümünde default kurulu olmasına rağmen oyunda kendi kendine ateş ediyor mouse ile alakalı olduğunu düşündüm farklı mouse denediğimde de aynı problem yaşanıyor konu ile alakalı bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımını rica ediyorum teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
İletişim:

otomatik ateş

Mesaj gönderen Gozyasi` »

kabzimal yazdı: Çrş Şub 14, 2018 2:23 am Merhaba,

Sitenizden indirmiş olduğum cs 1.6 sürümünde default kurulu olmasına rağmen oyunda kendi kendine ateş ediyor mouse ile alakalı olduğunu düşündüm farklı mouse denediğimde de aynı problem yaşanıyor konu ile alakalı bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımını rica ediyorum teşekkürler.
Laptop mu kullaniyorsun ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
kabzimal

otomatik ateş

Evet laptop kullanıyorum ancak touchpad'i dokunma ihtimalime karşılık her daim kapali tutuyorum windows 10 -1709 son sürümünü kullanıyorum bütün driverlarim güncel ve herşey orjinal farklı yerlerden de indirip yeniden kurdum csyi ama problem çözülmedi arada nadiren de olsa bu oyunu oynuyordum ama bütün zevkim mahvoldu :x

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

HİTLER
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.54-72
Clan İsmi: GökTürk

otomatik ateş

Mesaj gönderen HİTLER »

İşine yarıyacağını zannetmiyorum ama oyundaki klavye ayarlarını sıfırla ve bilgisayarındada klavye ile ilgili bir uygulama varsa kaldır

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

İlyas ERTEKİN

otomatik ateş

Mesaj gönderen İlyas ERTEKİN »

HİTLER yazdı: Çrş Şub 14, 2018 4:04 pm İşine yarıyacağını zannetmiyorum ama oyundaki klavye ayarlarını sıfırla ve bilgisayarındada klavye ile ilgili bir uygulama varsa kaldır
Makro vs gibisinden dimi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
kabzimal

otomatik ateş

Konu Acan yazdı: Çrş Şub 14, 2018 4:23 pm
HİTLER yazdı: Çrş Şub 14, 2018 4:04 pm İşine yarıyacağını zannetmiyorum ama oyundaki klavye ayarlarını sıfırla ve bilgisayarındada klavye ile ilgili bir uygulama varsa kaldır
Makro vs gibisinden dimi.
Cevabın için teşekkür ederim lakin klavye ile alakalı bir uygulama kurulu değil,sanırım windows 10 -1709 sürümünden kaynaklı gerçekleşen bir durum bu youtube da bir tane video buldum paylaşmış birisi benim sorunumla aynı eski sürümlere dönerek çözmüşler ama bu çok meşakkatli bir süreç yeniden windows kurmam gerekiyor bu durumu yaşayıp daha kolay yoldan çözen varsa ve çözüm adına birşeyler paylaşırsa çok sevinirim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala