Opengl hatası veriyor.Ne yapmalıyım?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 9
Selamun aleyküm arkadaşlar 2 gündür opengl grafiklerinde oynadığım cs 1.6 da şimdi girerken hata veriyor fotoğrafı aşağı koyacağım. Software çok kötü silah solda adamların yarısı var yarısı yok diğerine bakmadım onuda denesem mi dg3l mi ne yazıyor ama ben opengl de gayet memnunum internetten baktım driverda falan sıkıntı yok hile falanda kurmadım neden bu hatayı alıyorum tamam sistemim çok iyi değil de çalıştırması lazım 2 gündür kesintisiz oynuyordum bugün girdim fotoğraftaki hatayı verdi yardımcı olursanız sevinirim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
Şimdi ben bunu 2 yolla çözmeyi denedim. 1. Güncel bir opengl32 dosyası bulup varsayılan opengl32 dosyasıyla değiştirerek 2. Ekran kartını güncelleyerekTR_Asker yazdı: Prş Nis 05, 2018 4:44 pm Selamun aleyküm arkadaşlar 2 gündür opengl grafiklerinde oynadığım cs 1.6 da şimdi girerken hata veriyor fotoğrafı aşağı koyacağım. Software çok kötü silah solda adamların yarısı var yarısı yok diğerine bakmadım onuda denesem mi dg3l mi ne yazıyor ama ben opengl de gayet memnunum internetten baktım driverda falan sıkıntı yok hile falanda kurmadım neden bu hatayı alıyorum tamam sistemim çok iyi değil de çalıştırması lazım 2 gündür kesintisiz oynuyordum bugün girdim fotoğraftaki hatayı verdi yardımcı olursanız sevinirim
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Merhabalar, bir sitede gördüğüm ve bazı arkadaşlar tarafından onay almış bir yorumu kod bloğu içinde atıyorum onu deneyin bir de.
2. Olarak CSYi heryerden silip tekrar yükleyiniz.
Kod: Tümünü seç
ekran kartlarını hiç kurcalamayınız. Çözüm şudur:
Başlat > Çalıştır:
regedit
Yazıp çalıştır.
Soldaki menüden
HKEY_CURRENT_USER > Software > Valve > Half-Life > Settings 'e kadar ilerleyin.
Settings'e tıklayınca sağdaki değerlerden ScreenHeight 'ı çift tık ile açın.
Değer verisi = 300
Taban = onaltılık olarak seçin ve tamam diyin.
Sonra yine aynı bölümden ScreenWidth yi çift tık ile açın.
Değer verisi = 400
Taban = onaltılık
oalrak ayarlayıp Tamam diyin. Regeditten çıkın. Oyunu çalıştırın. Çözünürlük ayarlarıyla bir daha oynamayın.
Linklerini gizle |
Cs ' yi yönetici olarak çalıştıtırın. Ve uyumluluğu kendi windows sürümünüze göre ayarlayın
Linklerini gizle |
Net çözümü söylüyorum hiç kayıt defteri ile uğraşma bu sorun çözünürlük ayarından kaynaklanıyor. Ilk başka cs kisayoluna dağ tıklayıp 640x480 çözünürlükte çalıştır diyorsun sonradan en uygun çözünürlüğü ayarliyorsun
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 9
İlginiz için teşekkür ederim foruma çok giremiyorum başlıktan sonra biraz daha araştırmam sonucu sorunu çözdüm 1-2 gündür sıkıntısız oynuyorum bugünde cevaplarınız gördüm çok teşekkür ederim tekrar sıkıntı olursa buradan yardım alırım tekrar teşekkürler.
Linklerini gizle |