= den sonraki yeri silecektin veya . reklam bişey koysaydın ya[B.O.S.S]>>> yazdı: Prş May 30, 2019 8:57 pm Söylediklerinizi yaptım .
buseferde aşşagıdaki gibi yazı cıkmakta .s
Kod: Tümünü seç
AMX_SUPER_DEADCHAT_MESSAGE = .
Moderatör: Moderatörler
= den sonraki yeri silecektin veya . reklam bişey koysaydın ya[B.O.S.S]>>> yazdı: Prş May 30, 2019 8:57 pm Söylediklerinizi yaptım .
Link: | |
Linklerini gizle |
= den sonrasını sıldım zaten bu sekılde cıkmakta .komple hepsını sılerek yıne denedım halen bu hatayı verdıByBuLuT ☪ yazdı: Prş May 30, 2019 9:02 pm= den sonraki yeri silecektin veya . reklam bişey koysaydın ya[B.O.S.S]>>> yazdı: Prş May 30, 2019 8:57 pm Söylediklerinizi yaptım .
Linklerini gizle |
konsola amx_cvar amx_Deadchat "0" yaziniz. düzelmesi durumunda amx.modx ayarlarının en altına yine amx_cvar amx_deadchat 0 yazarak kaydedin[B.O.S.S]>>> yazdı: Prş May 30, 2019 6:52 pm Merhabalar,
DM modda
Oyun Şehrindeyken Her öldüğümüzde ekranın ortasına bu sekilde yazı cıkmaktadır .ceviri - Öldün şimdi, sesli mesajla diğer takımla sohbet edebilirsinKod: Tümünü seç
you are dead now you can chat with the other team via voicecomm
BU YAZIYI nasıl Nerden Kapatabilirim Yardımcı olurmusunuz .
@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
2 saatir senle ugrasıoruz Sorunu Halletik sonunda Teşekür ederim ^^CivilEngineer yazdı: Cum May 31, 2019 5:03 amkonsola amx_cvar amx_Deadchat "0" yaziniz. düzelmesi durumunda amx.modx ayarlarının en altına yine amx_cvar amx_deadchat 0 yazarak kaydedin[B.O.S.S]>>> yazdı: Prş May 30, 2019 6:52 pm Merhabalar,
DM modda
Oyun Şehrindeyken Her öldüğümüzde ekranın ortasına bu sekilde yazı cıkmaktadır .ceviri - Öldün şimdi, sesli mesajla diğer takımla sohbet edebilirsinKod: Tümünü seç
@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
Ben teşekkür ederim. İyi oyunlar dileriz[B.O.S.S]>>> yazdı: Cum May 31, 2019 5:05 am2 saatir senle ugrasıoruz Sorunu Halletik sonunda Teşekür ederim ^^CivilEngineer yazdı: Cum May 31, 2019 5:03 amkonsola amx_cvar amx_Deadchat "0" yaziniz. düzelmesi durumunda amx.modx ayarlarının en altına yine amx_cvar amx_deadchat 0 yazarak kaydedin[B.O.S.S]>>> yazdı: Prş May 30, 2019 6:52 pm Merhabalar,
DM modda
@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
konsola amx_cvar amx_Deadchat "0" yaziniz. düzelmesi durumunda amx.modx ayarlarının en altına yine amx_cvar amx_deadchat 0 yazarak kaydedin demiş arkadaşgnossienee yazdı: Prş Nis 21, 2022 7:09 pm evet bende aynı konudan şikayetçiyim nasıl kapatabiliriz bu yazıyı
Linklerini gizle |