Ödeme ile ilgili sorun
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 186
Ödeme ile ilgili sorun
Selamunaleyküm kardeşlerim abilerim hayırlı cumalar
Benim sorunum garanti bankası atm den para yatıracaktım panele normalde garanti bankası kesim yapmıyodu ama hesap no yu ve yatıracağım miktarı yazdıktan sonra 15 tl hesap kesim ücreti kesilecektir gibi bir yazı yazdı [@Bilinmeyen Etiket] abi sorun nedir tümünde mi var
Benim sorunum garanti bankası atm den para yatıracaktım panele normalde garanti bankası kesim yapmıyodu ama hesap no yu ve yatıracağım miktarı yazdıktan sonra 15 tl hesap kesim ücreti kesilecektir gibi bir yazı yazdı [@Bilinmeyen Etiket] abi sorun nedir tümünde mi var
Link: | |
Linklerini gizle |
Ödeme ile ilgili sorun
Banka işlem komisyonu almıştir. Buna yapılacak birşey yoktur
Linklerini gizle |
-
Ödeme ile ilgili sorun
Ininal de sifir komisyon. Hicbir kesinto yok attigkn kadar kurusuna kadar gider panelinize.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 303
- Server Ip/DNS: 213.238.173.45
- Clan İsmi: Imparator's CS
- İletişim:
Ödeme ile ilgili sorun
Hocam bence İninal cüzdan uygulamasını indir sanal kart oluştur paranı oraya yatır yada İninal kart al daha garantili olur parayı yatirirken kartına 2tl masraf alıyor ve aynı miktar panele gecmekte
Linklerini gizle |
-
-
Ödeme ile ilgili sorun
@JavarenGe dostum 2 tl işlem ücreti almıyor örneğin ben ptt den yatırıyorum aldığı sadace 20 krş aylık olarak 1 tl
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Ödeme ile ilgili sorun
Kartınız mastercard ise ininal sisteminden yapın ödemeyi komisyon kesmeyecektir buyuk ihtimal..ChucKy* yazdı: Cum Şub 09, 2018 4:54 pm Selamunaleyküm kardeşlerim abilerim hayırlı cumalar
Linklerini gizle |
-
Ödeme ile ilgili sorun
hesap no bölümünde sadece 2 bankanın işlem ücreti aldığı yazıyor ziraat le iş bankası ben teb garanti ve enpara kesmiyor bende bunları kullanıyorum 15 tl diyince bi danışayım dedim
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Ödeme ile ilgili sorun
Tüm bankalar ücret kesmekte, ancak kafalarına göre hafta sonu ayrı, belli bi saatten sonra ayrı kestiği için artık net bir şey diyemiyoruz.
Bankamatik kartınız var ise, kredi kartı ödeme sisteminine direk bankamatik kart numaranızı girin, aynı kredi kartı gibi ödeme yapın , 0 komisyon.
Bankamatik kartınız var ise, kredi kartı ödeme sisteminine direk bankamatik kart numaranızı girin, aynı kredi kartı gibi ödeme yapın , 0 komisyon.
Linklerini gizle |
-
Ödeme ile ilgili sorun
teşekkür ederim abiÖmer TELLİ yazdı: Cum Şub 09, 2018 9:05 pm Tüm bankalar ücret kesmekte, ancak kafalarına göre hafta sonu ayrı, belli bi saatten sonra ayrı kestiği için artık net bir şey diyemiyoruz.
Linklerini gizle |