Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

12 Nisan Half-Life Güncellemesi

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Yek'-ta
İletişim:

12 Nisan Half-Life Güncellemesi

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Güncelleme Team Fortress Classic için geldi. HL geliştiricilerinden GitHub'a yapılan yorumu Translate ile hızlı çevrilmişini buraya bırakıyorum.
mikela-valve yazdı:Hey @SamVanheer, ilk önce, iletişim eksikliği için özür dilerim. İlk yama not setini geçici olarak kestim ve geçici olarak bıraktım ve bu sürüm döngüsünün bir süre sonra çözülmesinden kısa bir süre sonra onları serbest bırakmayı umuyordum, ancak bu istediğimden daha uzun sürdü. Pazartesi günü yayınlanan son sürümleri kapsayan eksiksiz bir yama notu seti yapmayı planlıyorum. Ayrıca gelecekte üzerinde çalışacağım sorunları da aktif olarak güncelleyeceğim.

Bu sürümden elde etmeyi umduğum şey, işlerin ne kadar güvenli olacağına dair yüksek bir su damgası oluşturmaktı, o zaman bunun çok kısıtlayıcı olan herhangi bir şeyi geri çevirmesiydi, bu konu bunun en iyi örneği. Şimdilik TFC'den motora çalışan betiğin motora taşınmasının en güvenli olduğunu düşündüm çünkü istemcinin sunucu tarafından belirtilen yapılandırmalara güvenme gereksinimini ortadan kaldırırken mevcut davranışı koruyordu.

Modların çalıştırılmasına izin verilip verilmeyeceğini yapılandırabilmelerine izin vermekle ilgili olarak, benim için endişelendiğim, sunucuya çok fazla güven vermesidir; daha fazla işlevsellik sağlayın. Düşündüğüm bir olasılık, müşterinin izin verilen yapılandırma dosyalarının bir beyaz listesini belirlemesine izin vermekti, ancak kesinlikle önerilere açık olacağım.

Açık kaynak bulma olasılığı biraz daha uzun sürecek olsa da, Alfred ile daha önce biraz konuştuğum halde, bunun ne anlama gelebileceğinin farkındayım. Daha fazla bilgiye sahip olup olmadığımı tartışmak için yeni bir konu açacağım.

Son olarak, @ pizzahut2'nin belirttiği gibi, sunucu sahipleri en son TFC sürümlerini (ne yazık ki farkında değildim, özür dilerim) kullanmıyorlar; Bugün piyasaya sürülen en son TFC beta, hafta sonu boyunca işler iyi gidiyor gibi görünüyorsa pazartesi günü halkın tanıtımını yapacağım. Yeni sürümlerin benimsenmesini benzer şekilde engelleyen başka sorunlar varsa, lütfen bana bildirin ve ben de buna göre öncelik vereceğim. Ayrıca yakın zamanda beta sürümünde yayınlayabilmem gereken bazı sorunlar için aşamalı değişiklikler yapacağım ve bununla ilgili sorunları işaretleyeceğimden emin olacağım.

Bu oyunlara olan bağlılığı ve tutkuyu görmek harika, bu yüzden kesinlikle topluluğun ilerleyişini desteklemek için elimden geleni yapacağım.
Kaynak; https://github.com/ValveSoftware/halflife/issues/2112

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala