NET_QueuePacket: WSAENETRESET hatası.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 167
Selamlar. Son bir kaç gündür bu hatayı alıyoruz.
30 kişiden 10-15'i aynı anda alıyor bu hatayı ve oyun kapanıyor. sebebi nedir? çözümü nedir? Teşekkürler
30 kişiden 10-15'i aynı anda alıyor bu hatayı ve oyun kapanıyor. sebebi nedir? çözümü nedir? Teşekkürler
Link: | |
Linklerini gizle |
-
aynı durum bendede mevcut
non steamdan girince o hatayı alıp kapanıyor oyun, steamdan girince 460 ms da kalıyor retry çektiğimde giriş olmuyor konsoldada tekrar deneniyor yazıyor
non steamdan girince o hatayı alıp kapanıyor oyun, steamdan girince 460 ms da kalıyor retry çektiğimde giriş olmuyor konsoldada tekrar deneniyor yazıyor
Linklerini gizle |
-
-
- Clan İsmi: DiscoveryEscape
-
yeni fark ettim bu csd_macbotu nu başlat diyince non steamda o hatayı verip steamda 450 ms da kalmasına sebep oluyor
Linklerini gizle |
Maç başlat dediğinizde oluyor dimi? Başka herhangi bir olayda olmuyor? Bir de tekrardan kontrol eder misiniz?
Linklerini gizle |
-
beni kast ediyorsanız benim serverim jail. jail serverimde oluyor bu problemYek'-ta yazdı: Çrş May 13, 2020 11:07 pm Maç başlat dediğinizde oluyor dimi? Başka herhangi bir olayda olmuyor? Bir de tekrardan kontrol eder misiniz?
Linklerini gizle |
-
vallahi maçı başlat a bastım maç arasında full donmaya başladı steamdan oynuyorum 490ms civarlarında kalıyor 1 dk sonra geri girebiliyorum non steamdada NET_QueuePacket: WSAENETRESET hatasını veriyor maç bitince hata mata yok timed out diyor steamda
Linklerini gizle |
Saldırıya denk gelmiştir. Tekrarında yazarsanız sevinirim, birde IP adresinizi yazabilir misiniz?
Linklerini gizle |
-
saldırı değil sadece bazı kişilere oluyor neredeyse cs61.csduragi.com cs195.csduragi.fun
Linklerini gizle |