Neden Csduragında Admın Komutlarını Yasaklayamıyoruz.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 951
- Clan İsmi: CoveteuS
Csduragında Boyle Admın Komutlarını Yasaklayamıyoruz. Panelden Bi yer Var Oda Engelli Komutlar Sadece Boyle Admınler Servere Saldırı Yapmak Istıyorlar Fılan. Bugun Bırı Tum Serverı Banlamıs Bu Muhtemelen Benım Sucum Fakat Csduragında Admın Komutlarını Yasaklama Bolumu Gelebilirmi [@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
Güvenlik ayarları bölümünde komut yasaklayıcı bulunmaktadır. Fakat amx_banip yazinca banlama yasaklaniyor yasaklanmasin istiyorsaniz parametreleri yazmaniz yeterlidir.
Örnek;
amx_banip @all komutu kullanılmasını istemiyorsanız;
@all yada all yazar kaydedersiniz. bu sefer all içeren komutları engeller.
Örnek;
amx_banip @all komutu kullanılmasını istemiyorsanız;
@all yada all yazar kaydedersiniz. bu sefer all içeren komutları engeller.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Her önüne gelene her yetkiyi vermiyeceksin budur yani
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 951
- Clan İsmi: CoveteuS
@redarmygaming Zaten Tek Biyer Var Orası Benım Dedıgım Mesela Yetkılerı Degıl saydan "/" la yazılanları etkısızlestırme orn: /ban isim suresiz benzeri.
@By.Dehset 1.cisi Onume Gelene Yetkı Vermıyorum. Adam Emegiyle top15 1.cisi Olmustu.
@By.Dehset 1.cisi Onume Gelene Yetkı Vermıyorum. Adam Emegiyle top15 1.cisi Olmustu.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Panelden komut yasaklanıyor.
Saydan /ban isim suresiz ne alaka anlamadım ? bizim pubbot /ban yazarsa amx_ban komutuna gitmiş oluyor
Adama hem ban yetkisi verip, hemde niye yasaklamak istiyorsun ? Madem adam banlamasın istiyorsun ban yetkisi verme
Saydan /ban isim suresiz ne alaka anlamadım ? bizim pubbot /ban yazarsa amx_ban komutuna gitmiş oluyor
Adama hem ban yetkisi verip, hemde niye yasaklamak istiyorsun ? Madem adam banlamasın istiyorsun ban yetkisi verme
Linklerini gizle |
Say dan yazilanlar zaten Omer bey' in dedigi gibi konsola komut olarak gidiyor. Yasaksa yine calistirmayacaktir. Dedigimi uygulayin adamlariniza guvenmiyorsaniz. Ve guvenmediginiz adamlara yetki vermemeye calismaniz sizin icin yararli olacaktir.
Linklerini gizle |