Mod Yardımı
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2480
Mod Yardımı
Merhaba şuan sunucum jailbreak mod ön ip çıkınca pro yapıcağım fakat 49'u zombie yapmak istiyorum fakat hiçbir bilgim bu konu hakkında kurulumlarında yardımcı olucak bir arkadaş varsa çok memnum kalırım nasıl zombie mod diye sorarsanız holigan clan gibi şimdiden teşekkürler.
@holigan
@TunnS[C]
@holigan
@TunnS[C]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Mod Yardımı
Ne gibi seyler istiyorsunki yani butun pluginleri cogu kisi vermez.Ozel yapim ozel bulunanlarda var.Yani tipatip aynisi yapilamaz.Ama guzel bir derleme yapip atarim sana ince ayarlarda felan elimden gelen yardimi yaparim.
Musait bir gununde mesaj at yardim ederim.Biomenu zmler vs vs her sey de yardim ederim.Hazirlar atarim sana sen kurarsin yani elimden geleni yaparim.
Musait bir gununde mesaj at yardim ederim.Biomenu zmler vs vs her sey de yardim ederim.Hazirlar atarim sana sen kurarsin yani elimden geleni yaparim.
Linklerini gizle |
-
Mod Yardımı
@TunnS[C]
Öncelikle çok teşekkür ederim en kısa zamanda ayarlıyıp mesaj atıcam fazla birşeye gerek yok özel plugin vs zevk vericek şekilde olsun yeter tekrar teşekkür ederim
Öncelikle çok teşekkür ederim en kısa zamanda ayarlıyıp mesaj atıcam fazla birşeye gerek yok özel plugin vs zevk vericek şekilde olsun yeter tekrar teşekkür ederim
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Mod Yardımı
Aynen zaten onu anlatmaya calistim.Oynancak bir server olur daha once cok kisiye gittim yardim ettim kotu diyen olmadi yaptiklarima yardim ederim begenmediklerini duzeltiriz.Ama oynancak bir mod olur zaten sende anliyorsun galiba yavas yavas toparlarsin eksikleri forumda konuda acarsin yardimda ederiz.Sen musait oldugun zaman mesaj at ben herseyi tek tek ayarlar hazir sekilde atarim sana
Linklerini gizle |
-
Mod Yardımı
O Eklenti paketinide bende istiyorumTunnS[C] yazdı:Aynen zaten onu anlatmaya calistim.Oynancak bir server olur daha once cok kisiye gittim yardim ettim kotu diyen olmadi yaptiklarima yardim ederim begenmediklerini duzeltiriz.Ama oynancak bir mod olur zaten sende anliyorsun galiba yavas yavas toparlarsin eksikleri forumda konuda acarsin yardimda ederiz.Sen musait oldugun zaman mesaj at ben herseyi tek tek ayarlar hazir sekilde atarim sana

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Mod Yardımı
Sana yok birşey gıt burdan ozelden lınk atarım hacıalpersoylu34 yazdı:O Eklenti paketinide bende istiyorumTunnS[C] yazdı:Aynen zaten onu anlatmaya calistim.Oynancak bir server olur daha once cok kisiye gittim yardim ettim kotu diyen olmadi yaptiklarima yardim ederim begenmediklerini duzeltiriz.Ama oynancak bir mod olur zaten sende anliyorsun galiba yavas yavas toparlarsin eksikleri forumda konuda acarsin yardimda ederiz.Sen musait oldugun zaman mesaj at ben herseyi tek tek ayarlar hazir sekilde atarim sana103 ü ne yapsak diye düşünürken zombi aklıma gelmişti
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Mod Yardımı
Bu arada paket derken oyle 100 lerce sey yok ıcınde sadece kurduktan sonra senı goturcek seyler var guzl seyler 

Linklerini gizle |
-
Mod Yardımı
Valla ben zombiden anlamıyorum BB varmıdır aga sende varsa çok makbüle geçerTunnS[C] yazdı:Bu arada paket derken oyle 100 lerce sey yok ıcınde sadece kurduktan sonra senı goturcek seyler var guzl seyler

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Mod Yardımı
hayır bıo dısında bır tek pro plugınlerıne bakıyorum topluyorum daha yok 

Linklerini gizle |
-