hayırlı geceler. bişey farkettim,serverimizde sürekli takılan muhabbetimizin de olduğu oyuncularda bile bazen mermilerinde sekmeme tespit ediyoruz.bazılarının bunu bilerek yapmadığından eminiz bu sekmemenin nedeni ve çözüm yolu varsa çok sevinirim (farklı cs sitelerinden oyunu indirmeyi denedik bi değişiklik olmuyor)
Sanırsam csdurağında yüklü gelen mermikontrol eklentisinden kaynaklanıyor
O eklentiyi kaldırmadan önce adam pompalı ile havada tek atıyordu. Tam olarak emin değilim ama yüklediğiniz eklentilerden de olabilir
İlyas ERTEKİN yazdı: Cmt Nis 28, 2018 12:20 pm
3-5 kiside tespit etti isen belki cfg vardir.
işte bu 3-5 kişi bizim sürekli oyuncularımız ve yaşlarıda büyük. çoluk çocuk olsa cfg var derdim ama bakıcaz artık bi çaresine sağolun.
Yaşları büyük ve hile açan o kadar insan varki.
elbet var ama hem sürekli oyuncularımız hem muhabbetimiz olan oyuncular bunlar 1 2 kişide olsa neyse diyicem ama sanki bi virüs gibi yavaş yavaş oyuncularımıza yayılıyor bu mermi sekmemesi:) duvar taratıyoruz bizimkiyle onunki arasında dağlar kadar fark oluyor çözemedim.
işte bu 3-5 kişi bizim sürekli oyuncularımız ve yaşlarıda büyük. çoluk çocuk olsa cfg var derdim ama bakıcaz artık bi çaresine sağolun.
Yaşları büyük ve hile açan o kadar insan varki.
elbet var ama hem sürekli oyuncularımız hem muhabbetimiz olan oyuncular bunlar 1 2 kişide olsa neyse diyicem ama sanki bi virüs gibi yavaş yavaş oyuncularımıza yayılıyor bu mermi sekmemesi:) duvar taratıyoruz bizimkiyle onunki arasında dağlar kadar fark oluyor çözemedim.
yavaş yavaş sıkınca mermi sekmiyor ondan kaynaklanıyor olabilir.