Map oylamasi mod secimi
Moderatör: Moderatörler
-
undead52
Konu Sahibi - Mesajlar: 319
Map oylamasi mod secimi
Map oylarken normal veya dm oylamasi yapan bir eklenti mevcut mudur ? veya yapilmis sekilde varmi ?
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ogibaba911
Map oylamasi mod secimi
Panelden diyorsanız eklentiler kısmında dm oylaması jail map oylaması vs yoktur.
Fakat daha güzel Map Oylama Plugini pluginler kısmında mevcuttur...
| Linklerini gizle |
-
CsKolik
Map oylamasi mod secimi
arkadaşın istediği harita oylaması değil dostum , arkadaş oylama yapılırken ekstra olarak moduda oylayıp seçilen modun aktif olmasını istiyor.ogibaba911 yazdı:Panelden diyorsanız eklentiler kısmında dm oylaması jail map oylaması vs yoktur.
+1 takip ediyorum
En son CsKolik tarafından Sal Eki 24, 2017 4:46 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
| Linklerini gizle |
Map oylamasi mod secimi
Gelin Kolaya kaçalım
Config/maps klasoru icine istediginiz modlarla ilgili kondigrasyonlari olusturun. Sonrada map oylamasini o maplara ekleyin. Plugins.ini de sadece ortak eklentiler kalsin
Config/maps klasoru icine istediginiz modlarla ilgili kondigrasyonlari olusturun. Sonrada map oylamasini o maplara ekleyin. Plugins.ini de sadece ortak eklentiler kalsin
| Linklerini gizle |
-
undead52
Konu Sahibi - Mesajlar: 319
Map oylamasi mod secimi
Simdi oylamada oylamada dust2 nuke inferno var oyuncular bu oylamanin yaninda dm veya normal secebilmelerini saglamak mumkunmu ? cunku ayni mapta her ikisininde oynanmasini istiyorum
| Linklerini gizle |
Map oylamasi mod secimi
ozaman olay değişiyor. bir mapta anlattığım şekilde 2 mod çalıştıramazsın.undead52 yazdı:Simdi oylamada oylamada dust2 nuke inferno var oyuncular bu oylamanin yaninda dm veya normal secebilmelerini saglamak mumkunmu ? cunku ayni mapta her ikisininde oynanmasini istiyorum
| Linklerini gizle |