Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Level Sistemi KostumMenu Yardım

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

Mesaj gönderen MamiReyiz [S] »

Yav yok sorun bende değil senin gönderdiğin kodda en altta ct mavi t kymy filan yazıyor sendeki ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

@Necati Doğan Attığınız eklentiyi şuan bakıyorum ve Mavi yazıcağına Mavý yazıyor kırmızı yazıcağına Kýrmýzý yazıyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Necati Doğan
Clan İsmi: Ke$`h Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen Necati Doğan »

Ben yapmadım onları senin en başta attığında öyle, düzenleyebilirsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

Çökme yaratabilirmi ve en baştaki attığımda hiç harflerde sıkıntı yok ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

eklenti.sma
@Necati Doğan
Abi bunları verdi :D

//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(1) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/fakemeta.inc(548) : error 070: rational number support was not enabled
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(74) : error 017: undefined symbol "register_clcmd"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(75) : error 017: undefined symbol "register_clcmd"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(76) : error 017: undefined symbol "register_clcmd"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(77) : error 017: undefined symbol "register_clcmd"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(78) : error 017: undefined symbol "register_clcmd"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(79) : error 017: undefined symbol "register_clcmd"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(80) : error 017: undefined symbol "register_clcmd"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(82) : error 017: undefined symbol "register_event"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(84) : error 017: undefined symbol "CreateHudSyncObj"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(85) : error 017: undefined symbol "register_cvar"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(86) : error 017: undefined symbol "register_cvar"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(91) : error 017: undefined symbol "precache_model"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(92) : error 017: undefined symbol "precache_model"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(93) : error 017: undefined symbol "precache_model"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(98) : error 017: undefined symbol "set_task"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(111) : error 017: undefined symbol "set_hudmessage"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(114) : error 017: undefined symbol "ShowSyncHudMsg"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(131) : error 017: undefined symbol "formatex"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(132) : error 017: undefined symbol "menu_create"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(134) : error 017: undefined symbol "formatex"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(135) : error 017: undefined symbol "menu_additem"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(137) : error 017: undefined symbol "formatex"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(138) : error 017: undefined symbol "menu_additem"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/eklenti.sma(140) : error 017: undefined symbol "formatex"
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Necati Doğan
Clan İsmi: Ke$`h Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen Necati Doğan »

eklenti.sma
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

Oldu sanırım map değiştim çökmedi hadi bakalım bismillah

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

@Necati Doğan bazı oyuncularda modeller gözükmüyormuş ama biz onlarınkini görüyoruz onlar kendininkini göremiyor cam yazınca normalim diyor ?

diğer oyuncularda sıkıntı yok diyor gözüküyor diyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

Bir başka sorun daha var serverde o basınca menü geliyor orda çelik yelek kalkan bomba flash alabiliyoruz onu nasıl kaldırabilirim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

@Necati Doğan Abi Konu Kirliliği Olmasın diye bir menü daha isticektim.
Buda Özel Silah Menü Olsun abi.Kostum menun altına.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala