lan bağlantısı hile aktifleşmeme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2186
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
sunucuyu kuran kişi konsola sv_cheats 1 yazmalıdır
Link: | |
Linklerini gizle |
Adminliği olan kullanıcı konsola amx_cvar sv_gravity 100 yazarak yer çekimi ivmesini değiştirebilir.
Linklerini gizle |
Muhtemelen metamod kurulu değil. Sunucuyu kuran kişi konsola direkt sv_gravity 100 yazsa yeterFatih ~ EjderYa yazdı: Cmt Nis 11, 2020 6:07 am Adminliği olan kullanıcı konsola amx_cvar sv_gravity 100 yazarak yer çekimi ivmesini değiştirebilir.
Linklerini gizle |
Grafity diye bir komut yok da neyse, bunu kurun belki yardımcı olur size.
gelistirme-arac-gerecler/hazir-hlds-tes ... 37715.html
Kurulum videosu var. Kurduktan sonra hlds konsola sv_gravity 100 yazın.
gelistirme-arac-gerecler/hazir-hlds-tes ... 37715.html
Kurulum videosu var. Kurduktan sonra hlds konsola sv_gravity 100 yazın.
Linklerini gizle |
Neyde nasıl deniyorsunuz yazarsanız daha rahat olabilir. Mesela nereye nasıl sv_gravity yazıyorsunuz. Ekran görüntüsü alıp gösterirseniz şahane olur.
Linklerini gizle |
sv_cheats 1 yazın, ardından changelevel de_dust2 yazın, harita değiştikten sonra sv_gravity 100 yazarsanız olur.
Linklerini gizle |
Bunun başka türlü açıklaması olmaz. Belki kullandığınız client sürümünden ötürüdür, bilemem. Önceki mesajlarda hazır HLDS vermiştim, ondan sunucuyu açıp deneyin.
Linklerini gizle |
Sen hamachi üzerinden sunucuyu kurduğunu yazmışsın. Hamachi üzerinden normal kurduğuna bağlanabiliyorlar ise LAN üzerinden, yine aynı şekilde LANdan giriş yapabilirler.
Linklerini gizle |
Sorunun çözülmesine sevindim. Ayrıca belirtmek isterim ki bu bir hile değil = )ertgrlars yazdı: Cmt Nis 11, 2020 8:35 pm tamamdır hocam buna gerek kalmadı. Başka yerden indirmistim. CS duragindaki indirdim orda server açınca konsol seçeneğine hileyi yazınca oluyor ilgilendiğiniz için yine teşekkür ederim
Yer çekimi şiddetini ayarlayan bir ayar parametresi sadece.
Linklerini gizle |