Selamün aleyküm gece yarısı bir kalktım hiç ts yoktu sonra bir 5 10 dk sonra gene bakım dedim. Ts58 Kiralağa çıktı aldım. Sonra cs ipleri
Çıkmaya başladı. İlk başta Cs40 ilk ay 65 tlydi 2. Ayı 50 oldu. Görenler vardır belki.Sonra herhalde ömerbey değiştirdi.
İlk defa bu kadar heycanlandığını hatırlıyorum her neyse ben bu cs40 ı ilk ayı 65 tl 2. Ayı 50 tlye alsaydım birşey olurmuydu? Bide bu Cs85 50 tlye çıktı panelde bakiyem yok diye çıldırdım . Özellikle bu cs40 a baya üzüldüm. Acaba bu cs85 23 nisan diyemi öyle çıktı normalde 65 tl diye biliyorum . O cs85 alan arkadaşım keşke almasaydın sabah alcaktım . İyi forumlar . [@Bilinmeyen Etiket]
En son KG51 tarafından Pzt Nis 23, 2018 8:09 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Reis Allah bize ts58 i ve geçen ay aldığım 102 yi almayı nasip etti. Vardır bundada bir hayır. @EnesReiS`
Normal saati 9-12 diyen arkadaşlar var. Herkes üstüne alınmasın. Kaç senedir csduragindayım genel saati bende kişilere göre 9-12 arası bilirdim. Dün gece 3 4 gibi ipler düştü. Kendi fikrimce iplerin çıkma fazlalığı sabah 9-12 ama geceleri ve her saatte çıkabiliyor. Konuyu açmamın sebebide ne zaman ip çıkar konu açan arkadaşlarımıza çözüm olmasıdır.
HaLLuCinati0NNNNN* yazdı: Pzt Nis 23, 2018 8:53 am
Cs 40 65 tl olamaz. Bir hata vardır. Ben 67 ye 85 lira ödüyorum. Sistemsel bir hata olmuş olabilir o anlık
Cs 85 inde 70 lira civarı olması lazım.
Yanlışlık olduğunun farkındayım . Cs 40 ilk ay 65 tl sonraki aylar 50 tl oldu. Sonra değiştirildi. Cs85 'te 50 lira sabitti çekildi.
Sırf bu yüzden gece yarısı dışarıya çıkmaya çalıştım. Bizzat buna ben şahit oldum. Yapılcak birşey yok sadece yetkililerin söyliyeceklerini merak ediyorum. 23 Nisandan dolayı belki indirim olmuştur. Bazı kardeşlerimiz sevinsin diye .
En son KG51 tarafından Pzt Nis 23, 2018 9:09 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Cs 40 65 tl olamaz. Bir hata vardır. Ben 67 ye 85 lira ödüyorum. Sistemsel bir hata olmuş olabilir o anlık
Yanlışlık olduğunun farkındayım . Cs 40 ilk ay 65 tl sonraki aylar 50 tl oldu. Sonra değiştirildi. Cs85 'te 50 lira sabitti çekildi.
Bizzat gece kendim yaşadım.
Valla olabilir dostum. Ama demişsin ya ömer bey değiştirdi heralde bu serverin düşmesi falan sistemsel bişeydir. Ömer beylik bişey yoktur diye tahmin ediyorum.
Bizzat gece kendim yaşadım.
Valla olabilir dostum. Ama demişsin ya ömer bey değiştirdi heralde bu serverin düşmesi falan sistemsel bişeydir. Ömer beylik bişey yoktur diye tahmin ediyorum.
Sistemsel olduğunu düşünmüyorum. Ama dediğin gibide olabilir. Cs40'ta zaten büyük ihtimalle yanlışlık olmuştur. Bir arkadaşta almıştı böyle yanlış hatırlamıyorsam ömer bey yanlışlık olmuştur diyip değiştirmemişti. Çünkü markette müşteriler yanlış etiket olsa bile gördüğü fiyatı alır. Cs85 'te belki dediğim gibi 23 nisandan dolayı olabilir. Ama cs40 ilk ay 150 diğer aylar 100 olarak alındı. Konuyu açmamın sebebi hem ip saati ile alakalı hemde yanlışlık varsa düzeltilebilmesi için açtım. Neyse hayırlısı olsun arkadaşlarımıza yapcak bişe yok.
KG51 yazdı: Pzt Nis 23, 2018 7:45 am
Selamün aleyküm gece yarısı bir kalktım hiç ts yoktu sonra bir 5 10 dk sonra gene bakım dedim. Ts58 Kiralağa çıktı aldım. Sonra cs ipleri
Çıkmaya başladı. İlk başta Cs40 ilk ay 65 tlydi 2. Ayı 50 oldu. Görenler vardır belki.Sonra herhalde ömerbey değiştirdi.
İlk defa bu kadar heycanlandığını hatırlıyorum her neyse ben bu cs40 ı ilk ayı 65 tl 2. Ayı 50 tlye alsaydım birşey olurmuydu? Bide bu Cs85 50 tlye çıktı panelde bakiyem yok diye çıldırdım . Özellikle bu cs40 a baya üzüldüm. Acaba bu cs85 23 nisan diyemi öyle çıktı normalde 65 tl diye biliyorum . O cs85 alan arkadaşım keşke almasaydın sabah alcaktım . İyi forumlar . [@Bilinmeyen Etiket]
KG51 yazdı: Pzt Nis 23, 2018 7:45 am
Dostum cs40 saat kaçta 65tl'ye çıktı ?
Gece saat 4 ile 4:30 arası yanlış hatırlamıyorsam.
Umarım düzeltilir.