kolay gelsin kiralik 30 ile 40 ip arası arıyorum alıcam param nakit cebimde hemen alabilirim 30 aşşağısı jail olmuyormuş hemen alıcam param hazır nasıl alınıyor
İlk önce kendinize bir panel açınız öyle param hazır parasıyla değilmi diye olmuyor o panele para atınız ve ip çıkmasını bekleyiniz hele birde yaz geldi okullar kapandı işiniz çook zor.
@asfsdag4434
Valla aga işin cok zor ben 1 aydır ıp beklıyorum ılk basta bende senın gıbı 30 50 arası bakıyordum sımdı 30 90 arası bakıyom ıp bulmak cok zor ve sabır ısteyen bırsey her sabah 9 la 1 arası aralıksız beklıcen cıkarsa sansına artık.
Fikret Köseler yazdı:@asfsdag4434
Valla aga işin cok zor ben 1 aydır ıp beklıyorum ılk basta bende senın gıbı 30 50 arası bakıyordum sımdı 30 90 arası bakıyom ıp bulmak cok zor ve sabır ısteyen bırsey her sabah 9 la 1 arası aralıksız beklıcen cıkarsa sansına artık.
TeamTR yazdı:İlk önce kendinize bir panel açınız öyle param hazır parasıyla değilmi diye olmuyor o panele para atınız ve ip çıkmasını bekleyiniz hele birde yaz geldi okullar kapandı işiniz çook zor.
Fikret Köseler yazdı:@asfsdag4434
30-40 bulamaz mıyım? panelde param hazır
Bulabılırsınde ama cok zor okullar kapandı dıye kımse adam akıllı bırakmaz sw sını ama bellide olmaz beklıcen.